Avsked /:

nu kan man tydligen se min blogg igen :O den har ju varit helt vit ett bra tag nu så jag tröttnade och skaffade en ny blogg ;)
Hoppas ni hänger med mig till den istället, adressen är: http://jlee.bloggplatsen.se/
/johanna lee

im youuuurs

hej!
Idag hade jag ett litet extra knäck och var med en förening och spelade gitarr & sjöng, roligt att få göra nåt :)
Nu har jag precis skrivit ut massa CVn för imorgon ska josse följa med mig & så blir det CV utdelning ÖVERALLT haha, måste fixa jubb!



/johanna lee

helg!

hejje :D
Vaknade imorse och kom på att jag hade vaknat under natten av att min telefon ringt?! så kollade på telefonen, men ingenting hade hänt.. sen gick jag in på kalendern och så står det att jag satt alarm på 5.30 och sen texten
"Iropa 5teljfr a2a" hahah har jag skrivit det i sömnen då eller? Har försökt att tolka det men kommer bara fram till Europa ;)
Någon som har nåt förslag på vad det kan vara?

Nu ska jag sätta igång och öva öva öva med mina sånger tills imorgon ( ska iväg på ett jobb imorgon å sjunga och spela gitarr :D )

Förresten glömde berätta om igår på ålderdomshemmet och det var hur kul som helst! Vi körde deras version av bowling och en bollek och sen gymnastik hahah, gulliga dom är alltså! :D

/johanna lee


mys

godkväll!

Idag var jag duktig och städade lite och skjutsade mamma sen gjorde jag mig iordning och åkte  och hämtade upp josse och så åkte vi till liljeholmen och gick och kollade i affärer. josse hittade ett par jeans och grejjer :D sen fikade vi där inne med massa chokladgrejer, jag tog en chokladmuffins och josse en kärleksmums... mums hihi.

sätter punkt här och går och lägger mig och lyssnar på musik! /johanna lee

törrsdaa

godmorgon!

Håller på att förbereda mig inför fredagsträffen med mina "äldre" kompisar hihi :) sen måste jag ta tag i städningen här hemma och fixa iordning mig själv också för att jag ska iväg och träffa josse på eftermiddagen :D Ruuligt ju! Hon skulle leta efter jeans och eftersom jag själv sprang runt och letade jeans till mig själv igår så är jag inne i jeanstänkandet ;) jag fick faktiskt med mig ett par ritkigt fina jeans hem igår, blev väldigt nöjd iaf!
Hmm.. kanske ska ha dom på mig idag?

I vilket fall som helst, ha en bra dag så hörs vi!


joseFIN

/johanna lee

1 maj

Valborg igår alltså! Var hur roligt som helst hos hanna. Det blev en massa skratt och spel! Och inte minst sagt, good mat från grekiskan och mumsig kladdkaka a la hanna!
Gick även en vända till brasan och såg på elden & fyrverkerier !

tack hansoo & sannaclaug ;)

Idag har det varit städdag här där jag bor, usch så tråkigt haha. alltid likadant att man inte vill vara med men i år slapp ja :O mamma gick ner själv & jag fick istället storstäda mitt rum som behövde piffas till inför våren. städade i flera timmar och fixade med nya gardiner & ändrade om på saker och ting. Nöjd blev jag :D

Sov så gott / johanna lee

RSS 2.0