vilken färg?

Det gick jättebra att simma innan och oj vad skönt det var! Vi hade vattengymnastik vilket var både roligt och otroligt jobbigt. stannade inte kvar och simmade som jag ville eller vi tog en liten tur utomhus, det är så häftigt när man ligger i varmt vatten och samtidigt är ute.
Efteråt åkte jag hem och nu sitter jag här i desperat behov av att komma på en färg. det kanske låter lite konstigt men det är så att jag ska gå på min första skiva imorgon och dem har tema färg om man vill och då kände jag att man kan lika gärna ha lite färg ju ;) Men problemet är bara vilken färg man ska ha, måste ju såklart anpassa till det som finns hemma men hmm.. ja det där löser sig!

Som sagt imorgon ska jag på skiva, festa en tisdag det blir första gången, som tur är så börjar vi halv 2 dagen efter!

/johanna lee


en dag i skola

imorse kom jag till skolan vid halv nio men när jag inte såg någon från min klass blev jag lite förvånad och så visade det sig att vi hade egen studieplats så jag hade kunnat haft sovmorgon :P
Men men då fick jag tid till att plugga.
Under dagen har vi haft en lektion ungefär och nu har vi håltimme och vid 3 ska vi iväg och ha idrott - idag ska jessika hålla i lektionen och det blir vattengympa, roligt ju!

Just nu sitter jag själv här och pluggar på min håltimme, håller på med ett religionprojekt och samtidigt kikar jag runt lite på datorn (a)

Jag undrar om jag stannar kvar och simmar eftersom vi ändå fått inträdet gratis haha man kan väl hoppas att man är så duktig ;)

/johanna lee


hallå

Nu så har jag både påskpyntat och tvättat, bra va? :D
Nu tänkte jag kika vidare på sommarjobb - vill verkligen ha ett jobb i sommar så att man kan tjäna en slant men även för att veta att man har något vettigt att göra direkt efter studenten. Har ingen lust att vakna upp dagen efter och bara veta att man inte har något bestämt för då finns risken att man blir helt slö och inte gör någonting haha :P

/johanna lee

tjugoåttondemars

Lyckad kväll!
Jag kom hem till johanna g vid 6 tiden och så började vi med att laga mat, en våffel specialare vart det och sen vart det lite rött vin innan vi bokstavligt talat sprang till tåget haha men vi hann precis med det som tur var.
Väl inne i stan gick vi till stureplan till ett förarställe där vi mötte upp resten av gänget och satt i några timmar och snackade och så, sen gick vi alla vidare till Laroy där vi var resten av natten :)
Inatt ställde man ju fram klockan också så man förlorade en timme men men haha, när vi väl skulle hem fick vi skjuts av denice kille joel vilket va underbart skönt att slippa åka kommunalt, så tack!

Jag sov hemma hos johanna och imorse gick vi upp och käkade god frukost och kollade på tv och sen var det dags för mig att röra mig hemåt. Väl hemma körde JAG fram och tillbaka till förrådet med mamma där vi skulle hämta lite grejor, och det kändes jättebra att köra faktiskt så det var skönt :D

Nu har vi precis kommit hem och just nu har jag inget speciellt inplanerat, möjligtvis påskpynta.

/johanna lee

fixning på schemat

nu håller jag på att fixa iordning mig och lyssna på musik! Om ett tag blir det att åka hem till jg där det ska lagas middag och sen blir det utgång!

Ha en bra lördagskväll!
/johanna lee


SIMMAT

Imorse vid 10 tiden åkte jag och mötte upp sanna och josse och så gick vi och simmade. Det var hur skönt som helst, vi simmade flera längder och var i vattnet i ungefär 1 timme. Kändes väldigt nyttigtoch skönt!
Efteråt gick vi till ett café i närheten och köpte oss lite mat, jag själv tog en fralla :)

Nu har jag då kommit hem igen och gör för tillfället ingenting, men om ett tag ska jag fixa mig lite för ska till johanna senare!

Ikväll är det Earth Hour så glöm inte att släcka lamporna där ni befinner er! ;)


(detta är en bild från google)

/johanna lee

fredag




Imorse ringde jag hanna och då var hon på flygplatsen så vi sa hejdå och nu är hon alltså utomlands, på Lanzarote! Härligt.

Om en vecka kanske jag hinner se dig innan du åker igen i ytterligare 3 veckor, hoppas!


Vid halv 11 idag mötte jag josse och vi fortsatte hem till henne där vi pluggade och gjorde klart lite läxor, så det känns skönt och nu pratade jag precis med kjelle i telefon och fick hjälp med ytterligare en läxa. Det är så skönt när man gör klart läxorna och känner hur en sten försvinner för varje gång.

Nu är det då helg igen, men eftersom att jag har varit ledig större delen av veckan känner jag ingen skillnad haha.
Imorgon ska jag upp tidigt igen och träffa sanna och josse för att simma, jättemysigt känns det! Sen på kvällen ska jag träffa johanna g och äta middag tillsammans och göra oss iordning för att sedan dra ut och möta upp resten av umgänget för kvällen.

/johanna lee

hejhejhej!

hemma från dagens lektion. Vi hade bara 1 lektion - idrott så var och spelade fotboll i en timme och sen åkte jag hem igen, skön dag ju!
Innan hann jag och josse med lite plugg också vilket va bra!

Idag fick vi våra biljetter till studentskivan också så nu är det bara å köpa ;D
/johanna lee


onsdagskväll

idag var jag som sagt med hanna sanna och josse och vi kollade runt i affärer och åt lunch tillsammans och snackade - mysigt var det!

har precis kollat på tv och nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på musik.
Imorgon har vi en lektion i skolan och det är idrottslektionen på eftermiddagen, så innan ska jossan hit och så ska vi plugga på vårt projekt så att vi kommer någonstans på det.

jag sätter punkt här och säger god natt till er alla!
/johanna lee

en dag med vännerna

hejsan!
Idag är man då ledig och än så länge har jag fixat lite här hemma och börjat göra mig iordning. Det visade sig att hanna och sanna också var lediga idag, så jag och josse tänkte luncha med dom och umgås :) Två dagar i rad, härligt!

 vi hörs ha en bra dag! /johanna lee


ingen skola

Ja som rubriken säger - vi har ingen mer skola denna veckan förrutom 1 idrottslektion på torsdag. Fast det betyder inte att jag kan ligga på latsidan, utan vi har massvis med arbeten som ska göras så det är lika bra att ta tillvara på dem här dagarna och beta av allting. Så jag och josse har bestämt oss för att träffas onsdag och torsdag och göra våra grupparbeten och sådär, bra va? :D

Idag har det vart en konstig men en bra dag! Slutade skolan halv 11 istället för 2, men jag och josse stannade kvar till halv 3 och kom igång med våra arbeten riktigt bra, sen träffade vi esset ett tag och sen bar det vidare till huds. När vi väntade på bussen märker vi att någon bankar på bussens ruta och det visar sig vara sanna och maria så vi hoppar på den bussen och tar även tåget tillsammans. Efter att Maria hoppat av träffade vi 3 hanna i centrum och vi alla gick och tog oss en fika och snackade. MYSIGT.

Sen kollade vi runt i lite affärer och sen åkte sanna till stan och josse hem medan jag och hanna tog oss en middag på mc haha (a) sen kollade vi vidare i affärerna sen åkte vi hem på varsitt håll :)

Nu har jag precis skrivit klart mitt cv - läskigt ju haha!

/johanna lee

HEMMA

Sådärja, nu var det då sista dagen på skolveckan och helgen har kommit!
Idag var det en lugn och skön dag i skolan vilket var skönt och på sista lektionen skyndade jag med mina uppgifter eftersom att man fick gå när man var klar. En kvart tidigare lyckades jag komma iväg och mötte upp mamma :) Sen gick vi och kollade i affärer och jag köpte ett par skitfina jeanstights, riktigt nöjd är jag med dem för dem ser nästan ut som jeans, så tummen upp till det!

Sen bar det iväg in till stan där vi började med en fika och därefter gick vi till glasögonbutiken där mamma gjorde ett syntest och tillslut köpte två par glasögon.
En av dem som jobbade där, han som gjorde undersökningen var en härlig prick alltså. Först visste man inte om han var allvarlig men sen förstod man att han skämtade. Han drog ett skämt om facebook också men det är nog ingen vits att jag ens försöker skriva det för sist jag skulle återberätta det lät det inte ett dugg roligt haha och då är det lika bra att bara säga att han sa en rolig sak, visst ;)

En lugn helg har jag  bestämt mig för iaf, vilket innebär att sitta hemma och dega och försöka göra lite nytta, plugga liet körkortsteori möjligen..

Fast ikväll unnar jag mig en slappkväll med gott gott att äta och tv påslagen hela kvällen!

/johanna lee

en dag hemma

hej! Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig, allt började som vanligt. Jag gick upp halv 7 och klädde på mig, men när jag skulle sminka mig kände jag mig plötsligt illamående och orkade inte stå upp. Kort därefter sa jag till mamma som kom och hjälpte mig, som tur var! För bara någon minut senare svimmade jag i badrummet.
En obehaglig känlsa för helt plötsligt hörde jag en massa ljud och började drömma och långt långt borta hörde jag mamma som ropade på mig och plötsligt vaknade jag till igen.

Så det var inget snack om saken, jag fick stanna hemma för dagen.

Nu mår jag jättebra så det är ju skönt, har ätit och allting.

Just nu har jag kollat på inspelningen av Håkans Bar, jag tyckte det var roligt att kolla på, det påminner lite om semester svenskar eftersom dom pratade med männsikor från sverige som var på semster i thailand.. värt att se!

/johanna lee

god morgon Sverige

godmorgon!
Gick upp tjugo i 9 ungefär och först trodde jag att jag hade försovit mig och sen att det var helg, haha är inte så van vid så långa sovmornar.
Dert var väldigt skönt att få sova ut iallafall och nu har jag tid på mig att bara ta det lugnt innan jag ska gå också.

Idag har jag två lektioner, personlig försäljning och projektarbete, så det kommer nog gå ganska fort :)

/johanna lee

härlig dag!

idag hade vi en skön dag, började skolan halv 9 och slutade 2 :)
Det blev inte så mycket lektioner idag heller utan vi pratade mest och sen kom det 2 poliser som pratade om studenfirande och så!

Efter skolan gick jag och josse och mötte sanna och sen åkte vi tillsammans till årstaberg dit hanna hade åkt för att möta oss och sen åkte vi alla fyra till centrum.
Där gick vi och satte oss på mc och snackade och träffade andra människor som man kände, malin och angelica var där och johanna grahn :) roligt att se kända ansikten!

Senare åkte hanna hem en sväng medans vi andra satt kvar en stund och sen följde ja dom till friskis - hurtiga vänner ;) sen ringde hanna och frågade om vi kunde träffas för att hennes planer hade ändrats lite, så vi träffades och kollade runt i affärer och flummade runt haha! Fick också min gratiströja som man fick i lördags i stan med texten : "Heja Jessica" alltså melodifestivalen :) Man fick välja själv vilken man ville ha.

Iallafall vi gick runt en timme ungefär och sen ringde mamma och sa att hon hade jobbat klart och sen åkte vi alla tillsammans och vi släppte av hanna hemma hos henne och nu är jag och mami också hemma :P

Imorgon börjar jag 13.20 så har en låång sovmorgon - skönt!

/johanna lee

kryssningen

kände att jag ville lägga in lite bilder från kryssningen så passade på. Här är då den 4-6 mars :)

jag och hanna


jessika, esset och jag



tjejerna



Markoolio som uppträdde två kvällar i rad



några av tjejerna och martin



/johanna lee

15 mars

måndag och första riktiga skoldagen var då igång igen med lektioner som vanligt. Det kändes både bra och dåligt men mest konstigt och overkligt när man inte varit där på 4 månader vilket inte är så konstigt.
Vi gjorde inte direkt mycket på lektionerna förrutom att berätta lite om praktiken och sen gå igenom planeringarna inför våren.
Sista lektionen var idrott och eftersom varken jag, josse eller linnea hade med oss så fick vi gå hem, och vi var inte dem ända. Bara 4 st var med på den lektionen.
I vilket fall så gick vi tre till apoteket och sen pressbyrån sen åkte jag och josse vidare till centrum där vi kollade i affärer en stund och sen åkte jag hem.

Var en skön dag i helhet :)

/johanna lee


lugnet efter stormen

hej!
Igår kväll mötte jag först sanna och josse inne i stan och så gick vi till ett förarställe en snabbis innan vi gick och mötte tobbe och hans kompisar. Efter att åkt runt ett tag för att hitta ett ställe så bestämde vi oss för att gå in på pilot. Där var vi hela kvällen och efter ett tag kom också charlott, sebbe och hans kompis.
Det blev en lyckad kväll som slutade vid halv 5 imorse.

Gick upp kl 12 och kände mig inte ett dugg bakis utan bara trött - skön känsla haha!

annars idag har jag varit och handlat mat och sen nu kom kjelle hit för att klippa sig, förrutom det har det varit en lugn dag.

Imorgon börjar skolan igen med vanliga lektioner.. måste leta rätt på skåpsnyckeln och kolla schemat :O Dags att göra det nu, hej så länge!

/johanna lee

lördagsmys

löördag! idag träffade jag hanna vid 11 tiden och så  åkte vi in till gamla stan ett tag för att kolla upp piercing stället som hanna skulle till. Efter det mötte vi upp sanna och josse och åt mat och sen åkte vi tillbaka då hanna tog hål i näsan. Vi stod bredvid henne hela tiden och hon var jätteduktig, hihi :)

Ikväll blir det melodifestivalen och sen blir det utgång, vet inte än vart men något trevligt ska man väl hitta :D

/johanna lee

friiday

första dagen i skolan sen praktiken idag så det var lite speciellt att gå till skolan. Vi hade resursdag där vi fick höra på olika föreläsare om högskolor och liknande och så var det en stand up komiker där och pratade vilket var uppskattat!
Efter skolan gick josse, jessika, jag och hanna som åkte dit, till ett fik och satt där och pratade lite. Efteråt skiljdes vi åt men jag och hanna fortsatte att umgås, och åkte till hudds och sen åkte jag hem vid 7 tiden. Rolig dag verkligen!

Nu är det alltså helg, jättekonstigt känns det eftersom att det var första dagen i skolan så det kändes som måndag men helg vill man ju hellre ha!

Juste! Vi fick våra studentmössor idag, så när jag kom hem testade jag den till min klänning som jag har köpt nu.. Åh vad roligt det känns samtidigt som det är lite läskigt (a)

/johanna lee


vårkänsla

hej därute!
Idag har jag haft värsta vårkänslan :D Det känns verkligen som att det går mot ljusare tider nu, detta är mina vårkänslor:

1. Det är ljust när man vaknar
2. Solen skiner oftare
3. Fåglarna kvittrar
4. Männsikor klär sig mer med vårkläder
5. Snön smälter, så man börjar gå på asfalt och grus

Har ni något speciellt som ni känner känns som just vår?

/johanna lee

första jobbdagen efter lovet

jahapp då var lovet slut, mitt sista sportlov /: sorligt när man tänker så..
Men men det kändes ganska naturligt att gå till praktiken, man kommer alltid så fort in i det igen. Som om man alltid varit där.
Dagen gick jättefort så nu är jag hemma och har precis ätit middag och nu får man vila sig!

/johanna lee

söndag

nu har man äntligen fått sova ut en del iallafall! I natt fick jag sova 11 timmar istället för 4, lite skillnad ;)
Solen lyser för fullt ute  men har ändå inga stora planer för att röra mig utåt, möjligtvis en kort promenad annars blir det nog att stanna inomhus idag och göra ingenting haha. tråkigrt men samtidigt skönt.
Idag är det ju sista lovdagen så det gäller väl att passa på att vila för snart börjar allvaret igen..
Fast den här veckan blir nog inte allt för jobbig, de fyra första dagarna av veckan är det praktik sen är det helt slut med den, vad konsigt dt kommer att kännas när man har varit där i 4 månader.. och på fredag är det den första skoldagen och sen helg igen :)

/johanna lee


hemmaaa!

heej! Imorse kom vi hem från den underbara kryssningen!
Jag tar det från början:

Några av männsikorna från sällskapet träffades och åt middag innan avfärden inne i stan och kollade lite snabbt i affärer sen åkte vi in till Värtahamnen där vi gick in till terminalen.
Det blev försenat i någon timme där, men alla fick gå ombord vilket var skönt! ( man hade hört om andra fartyg som fastnat i isen men vi fick åka ändå)
Väl på plats började förberedelserna inför kvällen, alltså fixa sig fin och gå till tax freen (a)
Först kollade vi på Markoolio som uppträdde och sjöng och dansade till hans låtar och sedan blev det fest i hytt och dans på discot.

Oj oj oj vad roligt vi hade det och det blev läggdags runt 6 tiden och sen gick vi upp 10, lagom härligt haha.
På dagen spelade vi kort, sjöng karaoke, åt mat och umgicks sådär och redan då visste vi att vi skulle vara försenade eftersom att vi hade åkt senare, men dem sa att vi skulle vara hemma som 11 på kvällen i fredags. Men när vi står i cafeterian ropar någon ur besättningen ut i högtalarna: "Tyvärr kommer vi inte att anlända till Stockholm ikväll" och att någon båt skulle hjälpa oss ur isen dagen efter..
Direkt började folk prata och undrade vad som hände men direkt när dom hade sagt att för att ersätta oss så fick vi gratis mat, frukost och alkoholfria drycker ( som jag aldrig tog chansen att utnyttja eftersom att vi precis ätit när dem sa det, typsikst!) så blev alla på bra humör igen eftersom att vi fick en heeel kväll till på båten!

Lite läskigt var det dock när man kollade ut och såg att båten stod helt stilla med bara is runt omkring men dem sa att det inte var någon fara så man fick lita på det. Det jobbigaste var nog att man inte hade någon täckning på mobilen men tillslut fick hanna det och jag fick låna telefonen för att ringa hem, tack!

Precis när man trodde att man skulle göra sig iordning för att åka hem fick man tänka och ladda om. Det blev samma denna kvällen, fest i lite hytter och discot samt Markoolio som uppträdde ännu en gång!

Dem beräknade att vi skulle komma hem som 11 imorse men när man låg och sov som bäst ropar dom ut att vi kommer fram vid 9 istället. Vilket innebar mindre sömn och mindre ork att gå upp och utnyttja frukosten, så jag sov istället haha.

Så tjugo över 9 stod vi på terminalen igen och därifrån fick jag och hanna skjuts med josse och hennes mamma, tacksi!

Det känns som en riktigt konstig dag eftersom att man vaknade på en båt och nu sitter man här, hemma igen, två dagar senare istället för 1. Men man tackar väl inte nej till tvådagars kryssning för priset till en? ;)

/johanna lee

hos josse

Hallå!
Sitter hemma hos josse, hit vi kom för kanske en timme sen. Innan var vi inne i stan och åt pannkakor med sylt och grädde i Kulturhuset. Det var riktigt bra utsikt där och sen så såg man ju jacob från the voice (a)

Sen kollade vi en snabbis i affärer sen åkte vi hit, där vi först åt varsin pucko glass, mums och nu håller josse på att packa inför imorgon. Tänk att tiden går så fort - imorgon ska vi utomlands, till ÅBO haha (a)

hej så länge.

/johanna lee

piercing

Har börjat fundera på senaste tiden om man kanske skulle ta och pierca sig. För visst kan det vara fint att ha en liten strass plupp som gnistrar till, det tycker iallafall jag. Men sen tänker man ju på hur det blir sen, om man passar i det om det gör ont och om det blir infekterat.
Men allt sånt kan man ju inte förutse, det gäller bara att man hittar ett bra ställe som rengör allt på rätt sätt och har duktiga piercare.
Om jag skulle pierca mig skulle jag vilja göra en så kallad mouche piercing, en liten skönhetsfläck på sidan på överläppen. Som på den här bilden jag hittade på google, alltså den över läppen:



/johanna lee

tuesday

sitter framför tvn och kollar på fresh prince in bal air!
En riktig slappdag förrutom att jag faktiskt har gjort lite nytta och pluggat typ 50 sidor i körkortsboken och hämtat min resväska inför kryssningen på torsdag!

/johanna lee


natti natti



God kväll, sitter här framför tvn och kollar på reprisen av melodifestivalen! Jag ändrade min uppfattning faktiskt, men det blir väl så när man hör låtarna fler gånger :P
Nej tror inte jag ska se klart hela, utan snart gå och lägga mig klockan börjar ju faktiskt bli ganska mycket..
Men god natt och sov så gott! /johanna lee

första riktiga lovdagen

hej!

Idag vaknade jag vid halv 11 och var ändå trött haha, sen fixade jag mig iordning occh tog bussen vid 1.
Sen gick jag och mötte hanna och vi gick vidare till centrum där vi gick hela dagen och kollade i affärer och åt mat, vilket var jätteroligt verkligen!
Nu blir det spårlöst på tvn och lite fika (a)

/johanna lee

RSS 2.0