29 juni

hejsan :D idag har det varit 27 grader :O:O i sverige liksom, riktig rama utlandsvärme ;)
Åkte först med mamma till huddinge en sväng och vi köpte bl.a. nybakat bröd på alimenta, mums, sen åkte vi hem en snabbis för att sedan åka in till stan där jag köpte sulor till mina nya skor jag köpte igår, men det verkar som att ja ändå inte kan ha dom, sitter inte så skönt på /: när man äntligen har hittat nåt man tycker om så funkar det inte, lite typsikt men men :D
sen åkte vi till gamla stan och satte oss nere vid kajen med varsin glass & kall dricka, mysfaktor på hög nivå :D

sen åkte jag hem och nu ska jag fixa mig lite grann för att sen åka hem till Sanna som fyller 19-år idag så GRATTIS! Där blir det lite mys med mat och sånt och såå klart presenter ;)

/johanna lee

måndag

hejsan :D idag skulle det blivit övningskörning med kjelle men tyvärr funkade det inte idag så vi siktar in oss på nästa vecka istället ;)
Så idag har det blivit slapp framför tvn och så där men har även pluggat lite teori!
Lite senare tänkte jag åka in till stan och kika lite i affärer för mig själv (a) och sen möta upp mamma efter jobbet.



/johanna lee

19 år & 2 dagar

igår träffade jag sanna & josse och jag fick en jättesöt bukett av dem båda & två dvd filmer ( grease & ps. I love you) av sanna riktigt mysigt att kika på en regnig sommardag :D

Vi drog in till medborgarplatsen och satte oss på en uteservering och snackade och när dem stängde där ute gick vi in och satte oss och kikade på slutet av fotbollsmatchen mellan Ghana & USA som Ghana vann ;)
Efteråt fick vi skjuts hem av josse, riktigt sköönt :D


Idag har det varit fint väder så det har blivit solning för min del :)
/johanna lee

min födelsedag

blev en heldag på skansen med picknick vid midsommarstången & sen en massa midsommarmat utomhus här hemma, mysigt värre! :D

Har fått en massa fina saker, smycken, bok, kläder, pengar och hårsaker så som platttång/locktång :D


/johanna lee

19-år idag ! :D

godmorgon godmorgon! idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag & midsommarafton :D wii!
idag blir det att fira midsommar på skansen ett tag & sen blir det att fira ganska lugnt här hemma, härlig dag idag med massa sol :d

19 basst nu är man ganska gammal alltså haha ;)
/johanna lee

1 dag kvar

heje!
Igår solade jag & mami nere vid bryggan här där jag bor och efter nån timme eller så kom johanna g förbi och så badade hon och jag & solade, mysigt :)
Idag ska jag in till stan & träffa stephanie en stund sen ska jag & mamma handla mt till midsommar (blev förskjutet tills idag) hoppas bara inte det är mycket mycket folk i mataffären :P

Och vet ni vad? Imorgon är det både midsommarafton & min födelsedag!

juste i måndags var jag med jossan och då fick jag en födelsedagspresent av henne, ett armband med texten hope och igår fick jag en fin blomma och en bok med 500 kakrecept av johanna g, gulliga dom e!


(längst till vänster)




/johanna lee

tististisdag

hejsan! idag har det varit kanoonväder här i stockholm så det vart en hel dag nere vid sjön :)
Mysigt värre, med picknick & allt.
Har inte hunnit att göra så mycket än hemma förutom att städa mitt rum, men snart ska jag ta och diska och kanske laga lite mat också.

Imorgon kommer Johanna g hit en sväng, trevligt trevligt sen ska jag övningsköra & handla mat :D

om 3 dagar är det en speciell dag ;) min födelsedag!


/johanna lee

små tankar

idag har jag vart med josse, mycket trevligt! :D
annars idag har jag funderat på min framtid haha, vet inte riktigt vad jag ska göra nu i sommar, jag tänker mer på att jag inte fått något sommarjobb och nu är ju sommaren i fulll gång.. man kanske skulle gå på någon kurs eller liknande? hmm... mycket att ta ställning till nu när man inte är student längre :P

/johanna lee

oootroligt

hallååå :D vet ni vad jag precis har gjort?
Bokat resan till Australien - så 30 september bär det av! Oj vilken overklig känsla haha :D


Då kanske man får se en sån här igen? :P









/johanna lee

Bröllopsdagen

idag har jag spenderat hela min dag i Sveriges huvudstad Stockholm med mamma där vi stod och kollade på kortegen som åkte med brudparet :D
kom dit vid 2 och fick en plats längst fram så vi såg perfekt, vi hade med oss en filt som vi satt på till en början och matsäck haha, riktigt mysigt. Började prata med lite folk så det vart en härlig stämning!
Stod även och kollade på när båten åkte in till slottet och man kan verkligen säga att alla blev rädda när dom sköt de 21 saluten!


Efteråt gick vi till Kungsträdgården där genrepet inför kvällens konsert var, där såg vi Kristin Kasperssen, Tomas Di Leva och nåra till :D


En riktigt bra dag med massor av lycka! sitter just nu och kollar på tvn där dem visar middagen och nyss var det Daniels tal till Viktoria - vilket var väldigt fint!

/johanna lee

torsdag torsdag torsdag

heje!
igår var jag inne i stan hela dagen och shoppade med kusinen & hennes kompis :)
eftersom att jag fyller år om typ 1 vecka så fick jag välja ut någonting som födelsedagspresent & det blev en jättefin byxdress från Åhléns :D tacktack! tycker det är riktigt gulligt med byxdressar och det verkar så himla skönt :D

Efter att gått på stan åkte vi till deras lägenhet på östermalm där vi fixade iordning oss och drack lite cider. Sen gick vi till en restaurang där i närheten där vi bokat bord och åt och drack gott vin, nackdelen var bara det dyra priset men det får man väl räkna med om är på såna ställen i stan? ;)

Efter middagen åkte vi in till kungsträdgården och satte oss i tältet som dom har där nu och mötte upp josse & sanna. Sen drog vi vidare till det nyöppade stället 107.5 men det var hur lite folk som helst så vi bestämde oss för att röra oss vidare. Vi hamnade på söder, närmare bestämt på 54 där vi var hela natten lång tills vi tog taxin hem och somnade snabbt!

Idag följde jag med dem till arlanda express för dom skulle ta tåget hem, sen åkte jag hem och ja nu letar jag flygbiljetter för vet ni vad? jag har fått mitt visum till Australien! :D:D:D:D wiho.

/johanna lee

studentdagen

nej kanske dags att berätta om studenten?!

Det började med att jag hade bestämt mig för att gå  å lägga mig jättetidigt för att vara utvilad till den stora dagen, men hela tiden ploppade det upp nya idéer och tankar i mitt huvud som gjorde att jag sprang runt som en yr höna haha, men tillslut så gick jag och la mig, närmare bestämt halv 11.
Tror ni man kunde sova då? svar: nej.
Låg vaken till ungefär halv 1, alltså 2 timmar utan att ha sovit ett dugg. Sen tillslut somnade jag men vaknade igen vid 4 och låg vaken till tio i 5 sen bestämde jag mig för att gå upp, 10 min innan jag skulle gått upp egentlgien.

Gick upp och fixade håret (lockade det) och fixade med kläderna, och tyvärr ösregnade det på morgonen så när jag gick ut blev jag dyngsur så bad mamma köra mig, vilket hon snällt nog gjorde :)

Träffade jossan vid tunnelbanan och åkte vidare in till benjamin där vi hade champagnefrukosten och alla skrev i mössorna!

sen åkte vi snabbt till skolan för fotografering, brunch och en sista mentorstid, sorligt ju!
Sen blev det uppträdande och tal i aulan och sen helt plötlsigt sprang vi ut, vår klass var först :)

Träffade släkten långt inne bland vimlet (det var fullt med folk) fick massa söta gosedjur & blommor. Sen blev det dags för flaket och eftersom jag hade en biljett över följde mitt kusinbarn tilda med och flaket var en av de roligaste sakerna jag gjort alltså haha. Man vart dränkt i öl och luktade pyton men det var så roligt. Förrutom följderna nu när man börjar bli förskyld, var ju som sagt inte det bästa vädret men det var uppehåll sen vid utrspringet och resten av kvällen, tur ju :D

Efter flaket hade vi mottagning hemma hos kjelle med släkt & vänner, mysigt mysigt med jättegod mat & tårta och allt :D fick massa fina presenter också: två par örhängen, armband, halsband, pengar, en hel servis & en stor limegrön resväska, blev jätteglad för allt :D:D

på kvällen blev det en snabb visit på clustret där vi hade vår slutskiva sen var studenten över för all framtid /: det hela känns fortfarande overkligt, nu är allt med skloan klart om man så vill ;)

oj vad mycket jag skrev, jag rundar nog av det här :)






godnatt/johanna lee


tisdag

godkväll :D

idag träffade jag min kusin rebecca (becca) och hennes kompis sara inne i stan. vi kollade runt lite i affärer och sen köpte vi med oss pizza och åt i deras lägenhet inne i stan som dom lånar medans dom är här :)
fick min studentpresent också, ett par vitgulds örhängen, jättesöta!

Imorgon blir det att kolla mera i affärerna och sen hem till dom och fixa iordning sig och föra för sen på kvällen ska vi gå ut :D roligt det kommer bli!

/johanna lee

redan 14 juni

har haft fullt upp dem senaste dagarna, nu har jag tagit studenten :O shit nu är man riktigt stor alltså :) allting blev helt lyckat och är jätteglad för allt jag fick!
kan gå in på detaljerna senare, är lite trött nu för har ståttt upp i 3 timmar i kungsträdgården med sanna, hanna & josse där massa artister uppträdde, rebound, erik grönwall & darin ;)

imorgon kommer min kusin & hennes kompis upp till stockholm så ska väll hänga med dem :D

god natt /johanna lee

5 juni

God morgon god morgon!

Igår åkte jag till mammas jobb för att övningsköra hem och på vägen fick jag se massa studenter och kunde bara tänka på nästa fredag då det är min tur :D
Igår kväll möttes jag och josse och åkte in till Hellströms på söder och lite senare kom jessika också, mysig kväll med bra sällskap!

Idag ska jag träffa Hanna och åka in för att kolla om minn piercing ser bra ut och då ska jag även få byta den, hoppas hoppas!

/johanna lee

nu är sommaren här på riktigt

Grattis till alla studenter! Snart är det min tur, nästa fredag smäller det! Ska bli så himla skönt & konstigt att ta studenten. efter alla dessa år i skolan är allt liksom slut, om man nu förstås inte fortsätter och pluggar vidare, men det kommer ju vara en stor skillnad kan jag tänka mig!

Idag har det varit kanonväder at my place så har legat ute i ungefär 4 timmar och solat, så förhoppningsvis blir man lite brun till studenten, får väll ta till med lite fuskknep som solarium också (a)
Annars har jag fixat med disken och så och snart tänkte jag gå och laga middag, fast det vet inte mamma om så får vi se om hon blir glad haha :D

nej ska väll kila nu, men ha en trevlig kväll!
/johanna lee

sunny day

gick ut ur dörren imorse och blev hämtad av min privatchaffauför, josse ;) riktigt skönt att åka bil till skolan! Innan vi började kollade vi i affärer och båda hittade vad vi sökte :D jag köpte en kort vit jeansjacka som jag tänkte ha över klänningen på studenten, hoppas det passar, får testa allt när jag kommer hem!
Sen kom vi till skolan och nu fixar vi med projektarbetet så det blir fiiint.

Efter skolan ska jag och josse åka och sola så vi blir fina och bruna till studenten :)

/johanna lee


RSS 2.0