hejddååå

nu blir det fira heela kvällen lång, ha det bäst! :D

/johanna lee

MÖSSPÅTAGNING

hejsan! idag var det mösspåtagning i skolan, så vi sjöng låtar och sen blev det att ta på mössan. Sen tog vi färjan över till djurgården och satt där och hade det trevligt! nu blir det en snabb visit här hemma, middag och fixa sig sen drar man ut till staden och har det trevligt :D bilder kommer troligtvis imorgon, nu har jag ju brådis ;)

/johanna lee

sista inlägget för dagen

God natt gott folk, nu ska jag lägga mid tidigt så att jag orkar vara i gång hela dagen och natten imorgon och så hoppas jag att solen kommer skina när jag vaknar, kan någon se till så att det blir så? :)

Sov gott!

söta josse och snällaste sanna haha :D
/johanna lee

åska!

såg att det lyste till och undrade var det var, svaret fick jag i form av ett högt ljud - åska. Usch lika läskigt varje gång haha men nu är det över, tack och lov. Det bådar ju inte gott nu med regn och allt, tills imorgon menar jag, men josse sa att det skulle bli 17 grader och sol/moln i stockholm imorgon så får hoppas på det :D

fattar inte riktigt att vi ska ha mösspåtagning imorgon, snart tar vi liksom studenten - gaalet ju! imorgon ska mössan med och studentsången ska sjungas, åh vad roligt det ska bli!


bild på josse, jessika, charlott och linnéa i skolan igår :)

/johanna lee

panter

igår efter skolan (redovisningen av projektet gick helt okej, skönt att det är över :D) drog jag och josse hem till sanna för att hälsa henne krya på sig och ge henne en glass och så hämtade josse lite grejer :)
Därefter åkte vi hem till josse där vi gjorde oss iordning (klädde ut mig till en panter och josse en safaritjej) och åkte hemifrån vid 8 tiden. Lite jobbigt var det att åka in till stan så där för alla kollade på en haha, men det gick det också. Innan själva skivan åkte vi till nivå 22 där vi träffade jessika och hennes kompis efter ett tag och sen tog vi sällskap på tunnelbanan för att sedan skiljas åt, vi skulle nämligen på olika skivor.

Vi begav oss till skyddsrummet och där blev det ett bra drag hela kvällen och det kändes verkligen lyckat, vilket alltid är lika roligt!

sen blev det en nattpromenad till medborgarplatsen där nattbussen gick och där var det fullt med folk och även lite man kände. bussresan hem blev trång och man blev på dåligt humör för busschauffören var inte den bästa eftersom att hon klagade på alla och så :P haha.

Vi kom hem en och en halvtimme senare med hungriga magar så josse var snäll nog och ställde sig och lagade äggröra mitt i natten(morgonen) så klockan 5 gick vi och la oss, perfekt när skolan började halv 9 dagen efter. Vi struntade i dom första lektionerna och tog bara den sista som var idrott - ja lite jobbigt vart det ju kan man lugnt säga!

imorgon är det valborg och MÖSSPÅTAGNING, så det blir att fira hela dagen och kvällen imorgon, ska blir riktigt kul! /johanna lee


" )

idag kom jag till skolan vid halv 9 och så visade det sig att vår lärare till den första lektionen var sjuk så den vart inställd och lektionen efter var arbetsmiljö och då fick vi en uppgift att göra för sen hade vi projekt så det var eget arbete så det kändes onödigt att vara kvar i skolan, så då fick vi sluta ungefär 8.40, härligt ;P

jag ringde upp josse som hade sovmorgon så hon behövde inte ens gå till skolan haha, jag däremot satt kvar en stund för att börja på arbetet så att jag visste vad det handlade om men vid halv 11 tiden åkte jag hem till josse för att plugga till den stora redovisningen imorgon av projektarbetet!
satt ute en hel del i solen också och tränade där haha, det var ju huur varmt som helst. hoppas det blir lika skönt i helgen så kan man ju sätta sig ute och sola på riktigt så att man blir bruuunis :D

nu ska jag sitta och prata med mig själv, haha ja ska läsa det jag ska säga imorgon på redovisningen, wish me good luck ;)


kom och tänka min söta mormor - jag älskar dig!

/johanna lee

skype!

sitter här med ett äpple i handen och skypar med hanna, vilket vi har gjort nu i över 2 timmar haha, riktigt roligt med skype ju!

HAHAHAH ja så här kul kan man ha på skype (a)
  

/johanna lee

pluggjohanna

sitter här nu och har precis skrivit mina stödpunkter till projektarbetsredovisningen som är på onsdag. Nu gäller det bara att läsa och läsa så att det fastnar, blir ju mycket bättre om man kan det mer eller mindre utantill.
Spelar just nu inte håkans bar så att jag skulle ha lite extra tid till detta, kan ju faktiskt kolla på det någon annan dag, så bäst att ingen berättar vad som hände haha;)



nej nu ska jag återgå till arbete! /johanna lee

måndagmåndagmåndag

idag har vi haft heldag fast den gick ändå väldigt fort!
Blev helt slut efter idrotten där vi lekte lekar och efteråt tog jag sällskap hem med jessika och hennes kille och en jättesöt hund som han passade, världens minsta och så har den en tröja på sig där det står: body guard HAHA :D

Pratade med hanna i telefon nyss och hon skulle egentligen komma hem imorgon, men det blev ändrat till nästa onsdag, tur för på torsdagen har vi vår skiva ;)

Ikväll ska jag nog testa lite kläder också, för på onsdag ska jag påen skiva med djungeltema (sannas skiva)
och jag ska vara paaanter :D


/johanna lee


herråå

jaag gåår och diskar, oooohoohoh å tar en tyst minut, åker uuut, uuut och diskar :D



/johanna lee

17.15

goddag!

idag övningskörde jag en sväng med mamma och det gick riktigt bra faktiskt! vi körde och köpte träolja så nu har vi oljat in vårt golv på balkongen och sen hittade jag en jättefin tröja som jag tänker ha på mösspåtagningen på fredag, fast på kvällen när vi ska gå ut alltså :D
sen hittade jag... mina studentskor! äntligen, så nu har jag allting hemma som jag ska ha på mig - skönt! det blev inte dem skorna som jag skrev i det tidigare inlägget, utan ett par ännu snyggare och i silverfärg :)
Har även skrivit mina inbjudningskort idag så dem ska strax skickas iväg, nu börjar det verkligen närma sig med stormsteg!

annars idag ska jag diska och plocka iordning i mitt rum, wiho.

/johanna lee

hemkommen

nu är jag hemma efter ett fullspäckat schema :D
först blev det bio (alice i underlandet) i stan - den var riktigt bra, häftigt med glasögonen också som man fick ha då det var 3d ;)
efter det blev det att kika i affärer  och sitta i solen och äta lite mat, trevligt.
efteråt träffa jag mami och vi tog sällskap hem där vi åt en snabbis sen åkte jag och träffade josse för att åka vidare hem till charlott ute i gustavsberg där vi var ett gäng. 
Där blev det tårta, snack, karaoke, skratt och jordgubbaaaar och en springtur tilll bussen haha.

En riktigt bra lördag med andra ord!

/johanna lee

morrrroon

god morgon där ute! idag ställde jag klockan på 9 men skyndade mig att ställa om den till halv när jag vaknade :P så alltså halv 10 gick jag upp och har sen dess ätit, kollat tvn och duschat och så.

om ett tag ska jag dra in till stan där jag ska gå på bio och se alice i underlandet i 3d, det lär vara häftigt jue :D
sen blir det att kolla en sväng i affärer och sen middag med mami för att sedan åka hem till charlott där det blir karaokeee ;) full rulle med andra ord - det blir nog en bra lördag det här!



/johanna lee

natti natti



god natt allihopa och sov så sött! /johanna lee

oooh

jag känner mig som en sattelit sattelit ooooohh oooohh!

den låten fastnade i mitt huvud efter Så ska det låta haha :D
verkligen härligt med musik ju! nu är det talang också som ska ses !

/johanna lee

myskväll

ikväll blir det en slappkväll framför tvn och först ut är:


/johanna lee

konstigt men roligt "test"

Vad heter du? Johanna Lee
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jadå
3. Flicknamn: Jonna
4. Pojknamn: Jonathan
5. Yrke: Jonglerare? haha
6. Färg: Jade grön
7. Klädesplagg: Jacka
8. Mat: Jordgubbe
9. Sak i badrummet: Jättemycket saker (a)
10. Plats/stad: Jacobsberg
11. En orsak att vara sen: Jätte ont i benen?
12. Något man skriker: JAA
13. Film: Jag stal en miljon, haha
14. Något man dricker: Juice
15. Band: J Geils
16. Djur: Järv
17. Gatunamn: Junigatan
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Ja må hon leva!

/johanna lee

studentsko



hittade dem här skorna på din sko, den snyggaste vita skon hittils iallafall, men ska leta vidare :)

/johanna lee

aprildag



jag just nu framför datorn med min godispåse och utanför vräker regnet? snön? hageln? ner, någonting är det iallfall haha. konstigt att vädret hann ändras så fort, vid 1 gick jag hem i solsken och jag trodde jag skulle dö av värmeslag och bara längtade hem, och så hade jag en tanke på att sola, men väl hemma började det mulna till.. aprilväder alltså.
idag ska jag låta mig själv njuta av att vara ledig och inte plugga någonting, skönt skönt skönt!

/johanna lee

Förhandsvisning!

åkte hem till sanna där josse redan var och så lyssnade vi på musik och snackade och så, sen åkte vi till skivan som var på Ms Borgila - en båt! det var lite häftigt eftersom att man satt i jämnhöjd med vattnet i fönstret.
Vi snackade och dansade men efter ett tag blev vi tvungna att åka hemåt för det väntade ju en skoldag dagen därefter. Så jag josse och sanna hoppar på tunnelbanan och när dem ropade upp zinkensdam blev vi lite förvånade - vi hade tagit tunnelbanan åt fel håll haha. Men vi vågade inte chansa på att hoppa av och byta för fem minuter senare gick den sista tunnelbanan så vi chansade på att stå kvar och hoppade istället av i liljeholmen.

Sån himla tur som jag had gick min buss 2 minuter senare så den hoppade jag på medan tjejerna tog taaaxi :)
det var jättemysigt att åka i mörkret och lyssna på musik.
väl hemma vaknade mami till liv så vi satte oss och åt nattmat kl halv 2 haha, mysigt!
sen vid 2 tiden gick jag och la mig och gick upp 8 imorse och hade nationella prov i svenska, men det gick bättre än förväntat med att gå upp tidigt och det, skönt.

nu ska ni få en förhandsvisning av bilderna från gårdagen innan jag lägger ut dem få fb, det ni ;)

popcorn tävling - den som träffar munnen! haha


sanna, josse och jag vid tunnelbanestationen


sanna, josse och jag hemma hos sanni


josse


sanna


/johanna lee

<3

pratar med hanna i telefon! roligt roligt :D saknar ju dig!

lite bilder från förra skivan, nu blir det en till!

    

hemmaaa :D

nu har jag precis kommit in från snöovädret?!
idag i skolan så hade vi först religionsinlämningen och lite snack om vad man hade jobbat med och så vilket gick bra, efter det var det turism provet som kändes bra! sen fick vi reda på arbetsmiljöprovet som jag hade i tisdags och det kändes inte bra alls, men när jag fick reda på att ja fått vg, blev jag riktigt glad :D

efter skolan åkte jag till posten och hämtade ut mitt studentplakat - jag har fått välja själv (a) haha och ja vad säger man, det känns heeelt overkligt! sjukt att man snart ska leta efter den bilden bland folkvimmlet och när man väl gör det, har man tagit studenten :o

på tal om studenten, ikväll är det studentskiva som gäller, inget speciellt tema så ska hitta nåt i garderoben att ha på mig och sen imorgon bitti ska man upp i tid för då är det svenska nationella - YES :P

Ha det gött! /johanna lee

hejhej!

Plugg plugg plugg är det som snurrar i huvudet på mig nu, idag pluggades det 6 timmar i skolan med eget arbete - visst vi skickade in projektet och vart klara med religionen men nej då ska man fortsätta plugga när man kommer hem för imorgon har vi prov i turism, aja snart är veckan och alla plugggrejer över - längtar! :D

imorgon ska det firas för då är det studentskiva, wihoo!

/johanna lee

solbrillor framför datan

haha ja sitter faktiskt här med solbrillor på mig - tänkte att det borde egentligen vara en ganska bra idé eftersom att skärmen är så ljus och allt, fast det kanske är farligt för ögonen. aja nog tänkt på det för det är ju inte så att jag kommer börja att ha solbrillor hela tiden på mig framför datorn ändå haha.

sitter iallfall och plugga på turismprovet som är på torsdag och har gjort klart mina stödord till projektredovisningen och religionen.

och sen är jag inne på msn & facebook också (a)

nu ska jag fortsätta att vara duktig haha hejrå /johanna lee

yeeees!

Idag hade vi prov i arbetsmiljön vilket gick helt okej, efter det hade vi eget arbete med projektet så jag och josse satt och jobbade med det i 3 timmar ungefär och vart klaaara - 3 dagar för tidigt bra jobbat! Det var det svåraste arbetet vi har gjort men skönt nu när man har gjort det klart. Det enda som är kvar nu är att redovisa muntligt också.

Kom hem för fyrtiofem minuter sedan ungefär och har ätit och kollat på tv och nu är det dags att plugga igen, knappt någon tid över till annat haha jodå :)

/johanna lee 


.

nu har jag precis pluggat en del till provet imorgon, får plugga på vägen till skolan också hihi :)
snart blire middag och tv!

/johanna lee

ledig

idag är det en ledig måndag - härligt! Igår var jag som sagt med josse som körde runt en massa och övningskörde, riktigt roligt!
efter det åkte jag hem och stressade iordning mig och övningskörde hem till josse där vi plockade upp henne och åkte vidare hem till isabell där vi förade lite med massa roliga männsikor!
vid halv 10 drog vi inåt mot stan och begav oss till studentskivan på rose som var ett fint ställe.

Där blev det dans och en massa snack och skratt hela kvällen/natten.

Vid halv 3 drog jag och josse till bussen och åkte hemåt där det blev lite nattmat, lyckad kväll :D




MAFFIATEMA :D

/johanna lee

söndag

goddag! nu sitter jag här och ha rprecis gjort mig iordning, har bara pyttelite kvar att fixa innan jag blir hämtad. Tyvärr kunde inte esset följa med trots allt, men snart blire alltså hemligt uppdrag ;)

kanske hörs senare idag om det inte blir för ont om tid, ska ju på skivan ikväll!

/johanna lee


tankar


right now








/johanna lee

imorgon!


josse

esset



Imorgon är det dessa två brudar jag ska träffa - roligt!

lördag 17/4

heej!
Idag har jag hunnit övningsköra en sväng och handlat lite mat med mor min och så har jag skrivit egna frågor att öva på tills provet på tisdag i arbetsmiljö, så det är väl ungefär  så dagen kommer fortsätta med plugg men självklart lite raster också, som nu(a)

/johanna lee

nattinatti

hejsan! pratade nyss med hanna på skype för andra gången idag, inte illa ;) tycker det är otroligt att det där ens kan funka men det är väl ingen idé att försöka förstå :P

säger tack för idag här och god natt!



/johanna lee

datanörd

varför måste man alltid fastna framför datorn, så mycket finns det faktiskt inte att göra men ändå bara nej jag ska bara gör det där också..
jag har vart fast här ett bra tag nu och när jag väl skulle börja plugga så tänkte ja " men jag gör det på datan". men snart blir det mat och då måste jag dra mig själv härifrån för då ska vi äta kyckling och ris med currysåååås :)

ikväll blir det tv kväll för glatta livet och imorgon pluggar jag järnet, okej johanna??

nej ni får allt ha en trevlig kväll så hörs vi /johanna lee


EN FÅGEL PÅ BUSSEN

hejsan!
skolan gick förbi firt idag och nu har jag vart hemma ett tag och fixat lite. Tänkte plugga lite senare men ville bara unna mig lite ledighet först haha.
juste, när jag skulle åka hem idag var det en tjej på bussen som hade en papegoja på axeln i en jättefin blå färg haha men det var ju inte direkt det vanligaste man brukar se på bussen och lite läskigt var det när det stod en halvmeter ifrån mig för jag för mig att den skulle börja flaxa. Sen pratade den lite också, den sa hallå hallå :)

 bild från google.

/johanna lee

i skolan

sitter i skolan nu och har haft eget arbete sen halv 9 så sitter och pluggar en hel nu.

Nu är det redan fredag, skönt att veckan har gått fort, men bara för att det är helg betyder inte det att jag inte ska plugga. Har ju en massa prov och inlämningar, men det får gå det med.

På söndag ska jag iallafall ta en paus från allting och på kvällen blir det studentskiva med maffiatemat som jag berättat om tidigare :)

/johanna lee

torsdag

hejsan! idag har vi haft eget arbete nästan hela dagen förrutom sista lektionen på idrotten då vi spelade fotboll.
Nu här hemma har jag fortsatt med plugget och tränar inför arbetsmiljö provet som är på tisdag..
mycket nu verkligen, men man får väl vara glad för att man har haft det lugnt innan :)

nej nu ska jag återgå till mitt arbete, ha det bäst!

/johanna lee

heldag

idag åkte jag hem till josse och var där vid 7 imorse! Vi behövde verkligen ta oss i kragarna och jobba inensivt med projektarbetet som vi också gjorde från halv 8 till 4, duktiga! Nu känns det som att man börjar se slutet av tunneln och förhoppningsvis blir vi klara på någon av de närmaste dagarna.

Nu ska jag gå ifrån ytterligare plugg av projektet som jag gjorde när jaag kom hem och sätta mig framför tvn och kolla på greys :)

passar på att säga god natt!

/johanna lee

pluuugg

Nu börjar skolan verkligen komma igång på riktigt, nästa vecka har vi sammanlagt 5 prov & inlämningar (därav det stora projektarbetet) USCH!

Så den här eftermiddagen och kvällen har gått åt, åt att plugga ( ja förrutom lite pauser som har gjorts bl.a. skype med hanna! haha roligt att kunna se varandra fast att hon är på Teneriffa) men tillbaka till allvaret, så nu har jag skrivit om buddhism & Thailand för att imorgon ska jag och josse koncentrera oss på projektarbetet och göra såå mycket som möjligt!

kolla vad fint tempel i Bangkok:



nej nu är det väl dags att fortsätta med arbetet så att det blir klart, men ha en bra kväll!

/johanna lee

Maffia

Hittade lite häftiga bilder som jag ska se om jag
kan efterlikna med kläder här hemma till skivan 
haha ;)

 




bilder: google

/johanna lee

måndag - avklarad

hemmaaa! I det tidgare inlägget sa jag att jag trodde att dagen skulle gå fort och det gjorde den verkligen!

Hade en massa lektioner med eget arbete och sen på slutet var det idrottslektion som Linnéa höll i, innebandy vilket var riktigt roligt.

Nu har jag precis kommit hem och fått i mig lite mellis och nu är det dags att fixa och kolla en massa saker. Först och främst fixa med läxan till imorgon, sen kolla en massa kurser och jobb under sommaren och sen kola på lite inspierande bilder till Studentskivan på söndag med temat Maffia.

Kanske lägger upp någon bild här sedan om jag hittar någon bra ;)

/johanna lee

12 april

sitter i skolan just nu och ska strax ha småföretagande. Det känns som att den här dagen kommer att flyga förbi :)

/johanna lee

mätt i magen

nu har jag precis ätit och är proppmätt!  Ute skiner solen fortfarande och det känns fel när man kollar på klockan som visar att hon snart är 7.


-johanna & jag skolavslutningen i 9an

/johanna lee

bra vibrationer

Jag gick precis in från att ha varit ute och solat i några timmar - det är hur härligt väder som helst här i stockholm så jag passade på att ta på bikinin och vips så fick man lite färg iallafall. Har inte så lätt att bli brun så nu innan studenten och allt tänkte jag pressa lite extra haha ;)

annars idag så har jag och mami vart och städat bilen, jag fick dammsuga så nu ser den bra ut på insidan och nästa steg är att tvätta utsidan.

jahapp annars ska jag väl inte göra nåt speciellt, kanske plugga lite körteori, det är väl det jag ägnar min tid på sista lovdagen för imorgon börjar skolan igen!

/johanna lee


en kväll i april

lördagkväll och jag ska inte göra annat än att slappa och jag tycker det ska bli underbart.
Äta gott gott och kanske kolla på någon bra film? hm låter inte fel i mina öron iallafall.
Dem här sista dagarna på lovet gäller det att njuta av ledigheten och det är ju trots allt det SISTA lovet i skolan.
Studenten närmar sig med stormsteg och jag både längtar men samtidigt känns det lite skrämmande, vad händer sen liksom? fast jag har en del planerat!

nej nu ska jag börja fixa lite innan klockan 8 då brukar det alltid börja något på tvn, hoppas det gör det idag också. Trevlig kväll!

/johanna lee

segis

sitter här framför datan igen och segar men har faktiskt varit duktig och bäddat och fixat iordning rummet så det är iallafall fint.

kan ju lägga in en bild på mig och jonna från i torsdags hihi:



just nu sitter jag här och lyssnar på en massa musik och bara tänker. Jag undrar verkligen vad som kommer att hända nu framöver, finns så många möjligheter men man vet ju inte hur allt slutar sen, blir väldigt nyfiken samtidigt som jag vill att tiden ska gå så sakta som möjligt. det är det som snurrar i mitt huvud just nu.

/johanna lee


10 april

god morgon!

Kom hem vid halv 1 tiden i natt efter en mysig kväll på nattcafé med josse. Vi satt där och fikade och snackade en hel del!

Imorse gick jag upp vid kvart över 10 och sen dess har jag bara slappat framför tvn och annat blir det nog inte idag, förrutom att fixa iordning i mitt rum och så :P

lördag redan, helt sjukt vad tiden går fort!

/johanna lee

tre dagar

i onsdags var jag först ovh övningskörde med bilskolan och därefter åkte mamma, kjelle och jag och köpte en fläkt och sen åkte jag in till centralstationen och väntade på jonna som skulle komma med tåget.

Vid kvart över 5 möttes vi och sen åkte vi hem och på vägen stannade vi och köpte lite godis och ansiktsmasker.
På kvällen åt vi och svullade i oss godis framför Dirty Dancing - mys!

På torsdagen var vi i stan och shoppade heela dagen, vi åkte hemifrån vid halv tolv och kom hem halv 8 igen haha. Jag hittade jättefina saker, precis vad jag behövde. Ett svart långt linne som är väldigt praktiskt att ha, sen en grå kortärmad tröja med puffärmar och sen en grå bh.
Jonna hittade ett par jättefina gammeldagsrosa shorts!
Vi lunchade även på donken och när jag fått vänta hur länge som helst bad hon i kassan om ursäkt och gav mig en dricka, service :)

på kvällen blev det först tacos och sen choklad ansiktsmask och sen en massa kortspel!

Idag började vi dagen med frukost och film - music & lyrics haha underbar film och jag älskar låten som dem gör. Way back in to love.

Sen var vi duktiga och pluggade men sen drog vi in till stan igen och kollade vidare och nyss åkte hon tillbaka hem igen..

Nu har precis gjort mig iordning och om ett tag ska jag in till stan och möta upp josse som har vart och jobbat, och så ska vi gå och fika och snacka en massa - roligt!

/johanna lee

mooorgon

god morgon! idag gick jag upp vid 9 tiden och har sedan dess fixat i mitt rum och hunnit duscha och så :)
idag ska jag övningsköra med bilskolan igen och efter det ska jag, mamma och kjelle åka och leta fläkt och kanske provköra en bil!

När vi är klara med det ska jag åka in till stan för att möta upp jonna som kommer till stockholm idag för att stanna ett par dagar, roligt!

/johanna lee

time after time

kan inte säga mycket mer än att den här dagen har varit underbar på alla sätt och vis!

/johanna lee


i wanna be the smile you put on your face

god kväll! har precis kollat klart på johan falk och svängde förbi här ett tag för att säga god natt för nu ska jag sova så jag orkar gå upp vid 9 imorgon, ska möta upp josse i stan för att umgås under dagen, senare blir det övningsköra och lite så, men som sagt god natt!

/johanna lee

skype

sitter och skypar med hanna nu för första gången , riktig rolig grej det här alltså. Man kan både prata och se varandra, perfekt när man är utomlands och så :)

/johanna lee

say that you love me

idag har det vart en riktig lugn dag, har sorterat lite i mitt rum men sen orkade jag inte mer så satte mig och kollade på film, Music & Lyrics - mysig film!

Nyss gjorde jag ett körtest som bevisade att jag måste träna mer haha, tycker dem ställer så konstiga frågor men ska försöka att koncentrera mig mer nästa gång ;)

/johanna lee

kväll

Tänkte bara snabbt skriva ett inlägg; ska strax kolla på en film på fyran och tänkte bara säga god natt lite i förväg haha ;)

/johanna lee


äntligen!

Idag övningskörde jag till förrådet och sen till centrum där jag släppte av mig själv haha :) sen träffade jag Hanna där för första gången sen hon kom hem i förrgår, det var jätteroligt att ses igen och självklart blev det en titt förbi donken också haha! vi kollade runt en massa i affärer och snackade och så, riktigt rolig dag måste jag säga, tack.
Tyvärr åker hon ifrån mig igen fast denna gången 3 veckor, men det går säkert fort, visst?!

Nu har jag precis kommit hem och tänkte sätta mig och sola på balkongen haha, får se om man inte fryser ihjäl men tyckte att det var varmt ute idag ju :)

/johanna lee

.slut

Glaaad Pååsk! Nej nu går jag och lägger mig haha, god natt!

/johanna lee


påskafton!

idag har jag stoorstädat i 4 timmar och 40 minuter :O helt chockad över att tiden gick så fort, men nu känns det rent och fint och det var ju det som var meningen, plus att jag fick pengar av mami också som verkligen behövs nu med alla skivor och allt!

Nu på kvällen kom Ofelia hit och strax blir det en god middag!

Glad Påsk!
/johanna lee

lugn och skön fredag

nu blir det att titta på tv och kanske svulla lite haha :D imorgon tänkte jag faktiskt vara duktig och städa och träna lite så kan man väl få svulla lite idag, och förresten det är ju påsk då är det ett måste haha;)
nej nu ska jag bege mig, ha det så bra och ät mycket godis nu !

/johanna lee

långfredag!

hejsan! Idag sov jag ut till 11 och kunde lika gärna ha fortsatt att sova för var så trött, men tvingade mig upp iallafall. Vid lunchtiden gick jag och mamma en promenad i det soliga vädret och sen när jag kom hem målade jag ett påskägg hihi.
Sen har jag pluggat en massa körkortsteori och satt på balkongen i bara ett linne :O fast efter ett tag blev det kallt haha, men det börjar verkligen bli vår nu, blommor och allt :)

/johanna lee

jag börjar bli trött

klockan tickar iväg och jag har suttit på datan ett bra tag nu och kikat runt, så nu bestämde jag mig för att börja göra mig iordning och krypa ner. skönt att veta att man får sova ut hur länge som helst imorgon, ingen klocka som kommer att ringa och irritera utan det är bara att vakna av sig själv.
åh nu fick jag lust att lägga mig i sängen och lyssna på musik, kanske gör det!
nej jag säger god natt nu och så hörs vi!



/johannalee

instängd i mitt rum

råkade visst ta bort inlägget som jag nyss skrev, så börjar om igen och gör ett nytt försök :)
Sitter som rubriken säger, inne på mitt rum och har precis hämtat coca cola och digestive kex med ost och lyssnar på musik!
Tänkte passa på att vara lite ifred och så vilket kan vara ganska skönt ibland, för mami har en kompis här just nu.

Idag är det ju Skärtorsdag men ändå har det inte kommit någon påskkärring hem till mig, men däremot såg jag två som gick här utanför haha. tänk att man själv klädde ut sig så när man var liten och gick och knackade på, på dörrar haha, men mycket godis och pengar fick man. Varför slutade man med det där egentligen ;)



/johannalee


smått och gott

hajdär :) har precis ätit lite smörgåsrullar med tonfisk och annat gott, och kex med god ost, mums!

Har kollat runt en del på flygbiljetter till australien och funtar på om man ska köpa en enkel eller tur och retur, beror på om man kan köpa en öppen biljett över så lång tid. Det får jag allt ta och kolla upp sen!
För som det ser ut nu så åker jag till hösten, ska bara kolla upp med folket och se vad som passar bäst. Det känns verkligen som något helt overkligt, något som man bara upplever i fantasin, men det kan bli verklighet!







/johanna lee

PÅSKLOV!

Då var det ännu en vecka ledigt - så härligt!
Sista lektionen diag var idrott och då hade jag, stephanie och josse lektion där vi körde samarbetsövningar vilket gick helt okej, men vart väldigt nöjd med betyget ändå så det kändes som en bra avslutning på veckan :)

Juste, i tisdags var jag på min första studentskiva, där träffade man en massa människor som man kände sedan tidigare så det var lite roligt och sen fick vi skjuts hem till josse också där jag sanna och josse sov!

Undrar om det kommer några påskärringar och tar allt mitt godis ikväll :O haha!
/johanna lee

RSS 2.0