B-O-W-L-I-N-G

träffade josse & charlott inne på mariatorget och där var pridefestivalen i full gång så vi stod och tittade på det och vi fick till och med syn på Amir på ett av flaken :P
Efter hela spektaklet gick vi in på bowlingen och körde för fullt, det var riktigt roligt även om jag kom sist.
Nu efter har man inte alls ont i handen/armen haha :)

När vi hade spelat gick vi till ett café i närheten och käkade lite och sådär, en mysig dag helt enkelt!
Nu blir det att laga middag & kika på tvn / johanna lee

sista juli

godmorgon! :D

idag är det bowling som gäller med mina fina Josefin & Charlott :)


/johanna lee


handla handla handla

goodday!
idag har jag och mami vart ute på värmdö & handlat mat och en massa grejjer. Jag övningskörde ut dit, första gången ut dit faktiskt. Vi köpte bl.a. annat saker till badrummen, en vas och så köpte jag lite bodylotion, ansiktskräm och sånt där härligt :D har vart en jätterolig dag!


ikväll blir det att kika på film  vad ska du göra? /johanna lee

sommarbilder









lite bilder från sommarn :D
/johanna lee

det regnar här i stockholm idag

godkväll !
idag har det verkligen öst ner men det stoppade inte mig & josse för att ses. Jag satte på mig gummistövlarna och drog till henne, första gången vi sågs på en månad :)
Vi åkte in till götgatan och fikade på ett mysigt ställe, det blev en chokladmuffins & en fanta för min del och josse tog en chailatte och en bisqvie (hur tusan stavas de haha)
satt och pratade och tog igen förlorad tid :P

fick veta idag att johanna g tänkte boka resan till australien i helgen för att komma & hälsa på mig när jag åker. vet inte om jag haar nämt det innan, men kan inte tänka mig att jag har glömt det?

Jag ska åka till Australien snart snart snart och bo där ett tag och träffa all min släkt, ska bli sjukt roligt, men det känns fortfarande helt overkligt!

/johanna lee

stockholm

Heemmma!
igår kväll vid halv 11 var vi hemma efter en lång biltur.
Det har varit jätteroligt nere i blekinge där jag träffat mina släktingar & hittat på en hel del roliga grejjer!
Vart och ätit middag där Tommy Nilsson uppträdde, Kollat på the Playtones, varit på flera olika marknader, solat & badat.
Några dagar åkte vi iväg till Åhus, Kristianstad & Sölvesborg, vilket var hur mysigt som helst och vi hade väldigt tur med vädret!
Bilder kommer senare :D

Idag ska jag träffa josse efter hennes jobb, känns konstigt eftersom det är typ en månad sen vi sågs :P
/johanna lee

jippiie

strålande nyheter! dagen kan väl inte bli annat än lyckad då?
Dock inget solväder idag, fast nu började det spricka upp, så vi får se vad dagen bär av.

Vi funderar på att hyra cyklar och ha med oss picknick & åka på en liten upptäcksfärd eller kolla i affärer och ta en fika , finns ju flera dagar så ingen brådska :)

måst kila men ha det bäst!

Kan det stämma att mina solstrålar sanna & josse kommer hem idag? hoppas på det :D



/johanna lee


vykort på bloggen

nu har jag inte hört av mig på ett tag.. åhnej skivan hakade upp sig ska bara byta låt.. så, klart :D
Just nu är jag hemma ensam i mina kusiners hus!
Har varit här i en vecka nu med mamma och det har varit kanonväder som så många andra har haft, det var 34 grader någon dag till och med, som utlandet ju!

I helgen var det Tosia Bonnadagarna som är en marknad som är i hela stan och en massa karuseller och på kvällarna är det fest!
Tilda, mitt kusinbarn åkte ner så vi var på fredagskvällen med min kusin Robert och hans kompisar på en fest och sen gick vi ner på stan, och så åt vi pizza slice (bästa maten på tosia) haha, sen åkte jag och tilda och två av hans kompisar en karusell som hette Hulken haha!

På lördagen var vi först och badade & solade på Ekenäs och sen kollade vi på marknaden. På kvällen var vi med min andra kusin Rebecca, hennes kille och kompisar på en fest sen gick vi ner på stan vid 11 tiden och träffade Tildas kompisar och gick in på en nattklubb :)

På söndagen åkte Tilda hem vid 12 så jag & mamma gick ner på stan och träffade Kjelle, hans syrra & hennes kille, min syssling & hans tjej och shoppade. Vi tog även en lunchpaus på en uteservering, riktig mysig dag & helg!

Jag köpte 3 halsband, en ring, parfym, en väska och så fick jag ett armband av mamma!

I måndags kväll blev det grillbuffé & allsång på brunnen med mamma, kusinen, morbror & hans fru, en riktig härlig sommarkväll :D

Igår åkte jag och mamma ut till en strand och roligt nog så var 2 av mina kusiner redan där med sina familjer så vi alla 8 låg på samma ställe istället & hade det trevligt. På kvällen träffade jag kusinen Rebecca och gick på bio, vi såg twilight - eclipse! Det var den bästa av alla 3 filmerna, blev helt lycklig efteråt :D

Idag blev det ännu en dag på stranden så nu när jag kom hem kände jag för en hemmakväll, så det blidde det också ;)

Hur har ni det i värmeböljan?! :D


/johanna lee


hejdå på ett tag

hejsan där ute!
Idag har jag packat hela dagen och ännu känns det som att jag inte är klar, man har ju inte lust att glömma nåt som är viktigt att ha med sig :P ska hälsa på mina släktingar & kanske blir det en tripp någon annanstans? :D
Det kommer nog bli ganska tyst i bloggen nu under sommaren, man ska ju iväg & allt men tills vi hörs igen så får ni ha det så bra!




strax blir det kinamat mums! /johanna lee

snabb uppdatering

...det blev en cykeltur för att ta ett kvällsdopp för nåra dagar sedan, det var faktiskt riktigt varmt i vattnet :)

idag ska jag träffa johanna g och kanske sola om vädret tillåter sen blir det kanske en middag tillsammans också :D
/johanna lee

vaaarmt

Hejhej :D
idag har jag suttit ute i solen och pluggat teori, sedan tröttnade jag så då gick jag upp la mig på balkongen men där var det överdrivet varmt så jag stod väl ut en timme sen gav jag upp. Nu gick jag istället in här på datorn fast att det är så fint väder, men tänkte höra med mamma om hon vill följa med och ta ett kvällsdopp för det vore ju ganska skönt.


/johanna lee

första dagen i juli månad

efter skypen åkte jag och mamma in till stan där jag lämnade tillbaka ett par skor jag köpte förut och kollade på nya skor men hittade inget.. sen köpte vi doppresent till Charlie och sen kikade vi runt i affärer. Därefter tog vi en promenad inne i stan och satte oss på en uteservering och fikade, mysig dag!

nu blir det tv time :D /johanna lee


skype with sister

god morgon :D
gick upp för en timme sen och skyndade å gjorde mig iordning för att skypa för första gången med min syrra som jag aldrig träffat :P Just nu sitter hon på andra sidan jordklotet och äter middag haha men snart ska vi fortsätta vår konversation :P sjukt att det funkar det här med att se varandra och så tvärs över världen på datan, visst?

/johanna lee


RSS 2.0