johanna ar har!

Vi akte till flygplatsen vid 8 igar for vi sag pa datan att johannas flyg var forsenat i 45 min sa nar vi kom fram sa stod vi langst fram och letade och letade efter henne bland folkmassan och tillslut sa kom hon dar, sa nu ar hon har hos mig :D

Kanns fortfarande overkligt men sa ar fallet, idag ar planerna att aka runt i bilen och kolla lite pa stranderna och kanske inne i stan och sadar :)

nu ar jag sa hungrig sa maste ga och fixa mig frukost!

/johanna lee

Kingsford Smith

hej ;)
idag har jag stadat och tvattat sa det ska vara fint har nar johanna kommer. Sen har jag & pappa vart pa postn och handlat mat och da fick jag en glass mmm, en med choklad, vanilj och muffin i.

nu ar det bara nagra timmar kvar tills johanna kommer sa snart ska vi aka till flygplatsen och hamta upp henne, spannande ju. Hoppas all har gatt bra med resan!

/johanna lee

china town

idag akte jag och elaine in till stan, gick nere vid Darling Harbour och vidare till China Town. Snacka om mycket kineser haha konstigt?! iaf sa gick vi dar och kollade och utanfor varenda restaurang stod det kineser och sa: Hallaaa, fooot? lat sa roligt nar dom ville att man skulle ata dar haha. Pa ett av dessa stallen satte vi oss och bestallde in flera olika ratter, forst fick vi varsin soppa, sen varrullar och dim sin eller natt haha och sen kom sjalva huvudratten som var sa himla god. Det var ris med nan kottgryta och sen honungskyckling, mmmm i magen.

sen akte vi och hamtade upp pappa fran jobbet pa fangelset och nu sitter jag har med en drink i handen, nanting blandat med baileys, gott faktiskt.

imorgon kommer johanna hit sa da blir det en tripp till arlanda holl jag pa saga men flygplatsen har :)
och imorgon pa dagen  blir det nog gym!
/johanna lee



tioielvapakvallen

good night! eller forst kan jag ju faktiskt saga nat eller vad sager ni? :)

idag gick jag upp vid 8 tiden, oj oj borjar vanja mig lite nu verkar det som sen akte jag, elaine och hennes son darren till gymmet och tranade! Har traningsverk nu kan jag lova och inte nog med det sa ska vi dit imorgon igen, gaah. haha snart far jag vila mig iaf.
pratade nyss med johanna och hon aker liksom imorgon eller ja i natt blir det for henne hit, hit :D sa vi ska hamta upp henne pa flygplatsen i overmorgon, ska bli roligt att fa ses igen efter 1 manad :)

nagot annt nytt? naa inte riktigt allt rullar val pa som vanligt antar jag.. :) men snart kommer johanna, hoppas vadret blir bra sa vi kan sola och bada en del!

nej ska kila men hejda och ha det sa bra!
/johanna lee

traningsdags!

nej men tjena!

igar var det en riktigt fin dag, solen sken och det var 30 grader varmt! Sa jag och Elaine fick skjuts av Elle till tagstationen och akte forst till redfern for att leta upp en kladesaffar men den var igenstangd tyvarr :/
sa vi akte vidare in till town hall och gick ner till Darling Harbour  som ar inne i sydney, i solskenet. Sen gick vi in i en liten galleria dar och kollade i affarer och sen at vi mat, jag at fish and chips , mmm! Nar vi at stod vi pa ett stalle med bara tak och da borjade det regna, alltsa spooregna och blixtra och aska, usch :(

Eftersom vi var klara skulle vi ga tillbaka och ta taget hem men det slutade inte regna men sen sag vi att folk borjade ga ut i regnet sa vi foljde efter och fick ta skydd under en bro och sadar holl det pa i kanske en timme pa en stracka som normalt tar 10 min?! Det regnade sa mycket sa fotterna var dyngsura och elaine hade flip flop sa hon halkade ut ur sina skor sa hon gick barfota en bit haha. Det var sa kul att titta pa alla manniskor for alla sag sa roliga ut springandes dar i regnet!

Idag tvingade jag med elaine till gymmet, eller ja hon sa att jag var hennes motivation for hon hade egetnligen ingen lust men nu ska det bli andring pa det. Idag skrev jag namligen under ett kontrakt dar pa gymmet sa nu ar jag medlem och nu ska vi ga  dit typ varje dag och trana, snacka om att man kommer komma iform, forhoppningsvis :D

Var ett jattebra gym faktiskt med massa olika avdelningar och annu en bra sak var att nar man vart medlem sa fick man en ryggsack och en vattenflaska och en liten gympapase till, yejj :D
nu ar det bara nya traningsklader som fattas men far springa runt i det jag har salange tills jag tar en shoppingrunda.

Efter gymmet idag akte vi och handlade mat pa woolworth och sen at vi kebabtalrik dar :)
/johanna lee

Bondi Beach Bilder / bbb


 

pappa och jag pa bondi beach for nagra dagar sedan! /johanna lee






10.01 pm

hejhej!
Idag hade jag en dag for mig sjalv. Stallde klockan pa 7 men snoozade till 8 och gick upp och at frukost sen gick jag ut pa en promenad och gick och kopte solkram (solfaktor 30+) och en bodylotion och kom hem igen en timme senare, bra morgonpass :)

Val hemma fick jag anvandning av min solkram och gick ut och njot av solen och varmen som redan da fanns. Satt dar och lyssnade pa musik, sen tvattade jag och hangde ut tvatten och duschade. Men sen nar jag gick ut igen horde jag nat i buskarna och sag natt snabbt krypa forbi sa jag gick fram for att kolla vad det var och det var en odla! en jatteliten men anda, usch! haha.

imorgon ar elaine ledig sa ska antagligen spendera dagen med henne :D vi far se vad som hander helt enkelt. hur har ni det?
/johanna lee

Narrabeen



sandstrand



lite suddig bild men pappa surfar



och ytterligare en bild pa Narrabeen!

beach time

hej :)
idag gick jag upp kl 8 och innan klockan hann bli 9 var jag och pappa pa vag till stranden. Val dar la jag mig och solade medan han tog surfingbradan och gick i vattnet och surfade! Sen badade jag, hann knappt ga i innan jag var drankt av alla vagorna haha!!
Sen akte vi och kollade pa mobler och sen at vi och ja sen akte vi hem haha :) lite problem med bilderna har pa bloggen ska se om jag kan lagga upp dom i ett nytt inlagg ;)

/johanna lee



Blue Mountains

hej har sitter jag och ater shapes (matiga kex) :D

igar var jag & pappa pa Scenic World Blue Mountains Australia Det tog lite over en timme for att aka bil upp dit och val dar sa akte man pa en jarnvag i 52 graders vinkel, den brantaste jarnvagen i varlden, det ni ;) Val nere i regnskogen sa gick vi en promenad och kollade pa naturen som var hur fin som helst. Sen tog man cableway i luften, tack och lov att dt var dimma eftersom i var verkligen hogt upp haha!
Sen tog vi skyway som hade ett glasgolv som man kunde kolla ut pa naturen igenom, sen sag eller ja horde mest av ett vattenfall. Aven fast dimman gjorde sa att man inte sag sa mycket sa var det en haftig upplevelse, man sag ju allt i sjalva regnskogen sa det var bra!

Idag tog pappa och jag taget in till stan och hamtade ut.......... mitt korkort! :D:D:D antligen har jag det i handen!

Imorgon blir det forhoppningsis stranden, hoppas vadret ar bra som dom har sagt / johanna lee




utmaningen holl jag pa att glomma;

Fick den har utmaningen av sannaclaug.blogg.se
4 tvprogram:
- Friends
- How I met your mother
- Idol 
- two and a half men

4 saker jag gjort idag:
- Promenerat
- Handlat
- Vart ute i solen
- Umgatts med pappa & Elaine

4 saker jag längtar efter:
- Alla utflykter jag ska gora
- Traffa alla mina nara & kara
- Fa ata frukost med peanut butter
- Hamta ut mitt korkort
 4 saker på önskelistan:
- Fa halla körkortet i min hand 
- Pengar
- Att vadret haller i sig
- Att jag far sova gott i natt for nu ar jag trott
4 saker jag avskyr:
- Elakingar
- Nar en nagel gar sonder och sa har man ingen fil
- Skoskav
- att inte komma pa saker att skriva har
4 saker jag tycker om att göra:
- Umgas med folk i sin narhet
- Shoppa
- Sjunga
- Lyssna pa musik
4 saker jag ätit idag:
- Toast med peanut butter
- Nuggets, sallad, potatissallad
- Musli bar
- Notter
 
Jag utmanar alla som laser detta, mohah!
/johanna lee

godnatt!

godkvall / godmorgon!
sitter nu har pa kvallen och ar redo att snart ga och lagga mig.
Idag tog pappa & jag en promenad till ett centrum har i narheten och gjorde nagra arenden, bl.a. gick vi till en frisorsalong dar han fixade sitt har, det tog typ 10 min sa var det klart, snacka om snabbt ;)

Nar Elaine kom hem efter jobbet akte vi allihopa och handlade lite saker till hemmet, en typ hylla till badrummet som man staller pa golvet (haha fattar ni?) sen en stekpanna typ fast som har en inbyggd spis haha oj vad dalig jag ar pa att forklara nu sa har pa kvallskvisten men aa det var iaf det vi kopte.

bild fran reptile park.

/johanna lee

monday morning

vi hittade en hel del i dom dar affarerna, maste dom ha sa fina klader? haha.

Jag kopte en bikini, en jattehaftig vit/svart/silvrig med nitar, daremot var priset inte lika roligt men det ar tydligen dyrt har. Dom vet att folk betalar dem priserna (alla maste ju ha badklader har) eller ja ni forstar.
Sen kopte jag 2 linnen, ett par shorts, ett par skona byxor att ha hemma eller pa promenad, ett par solglasogon, ja det var nog det :D

Pa kvallen gjorde vi oss iordning och akte till ett utestalle dar vi traffade sarahs och lukes vanner och satt dar och snackade och sa. Det var riktigt trevligt!

Sen igar tog jag taget sjalv tillbaka hit och det gick jattebra sa det var skont, nu har jag lart mig det ocksa sa man kan aka till sarah pa egen hand :)

Nu ska jag och pappa min ga ut och ga, hejda! /johanna lee

shopping shopping

godmorgon ;D
Igar var jag inne i sydney stad med sarah och shoppade. Jag kopte ett par jeansshorts och ett par solglasogon. Sen fick jag en klanning av sarah ;)
Nu ska vi aka och kolla pa bikinis, hoppas jag hittar nagot fint :)
Ha det sa bra ar hemma sa hors vi snart!
/johanna lee

kvall

godkvall!
har precis skypat med mamma som sitter hemma hos mig, mig liksom?! Sjukt att det ens fungerar att man kan se varandra och allt och kunna snacka. Ja ar helt imponerad haha, bra ar det ju!
Det kanns liksom som att man traffar manniskorna som man pratar med pa rikigt.

Iaf nu ska jag kolla lite pa tvn for imorgon ska ja och pappa shoppa och kopa kottbullar haha ja ni horde ratt. IKEAAA :)

Godnatt!/ johanna lee

my little bear

nu kom precis elle tillbaka med lilla katten bear som har vart pa operation. Stackars tjejejn hon verkar sa trott men snart ska jag ga och kela lite med henne. Tyvarr ska vi inte ha kvar henne langre an tills ikvall for hon ska fa en ny familj. Trakigt men sant.

Idag gick jag upp tidigt for att hinna prata lite med vannerna medan dom fortfarande var vakna och jag hann, jippi :D ikvall ska jag skypa med mamma for forsta gangen, ska bli jatteroligt, langtarr!

Igar kvalll
borjade jag smatt forsta att jag verkligen ar har, sjukt va efter 13 dagar haha. Snabb hjarna ;)
Undra vad jag ska gora idag, mgas med bear blir det, ata haha, kanske ga ut en runda eller sitta i tradgarden en stund, det ska jag nog gora.
Elle gav sitt nummer till mig idag ocksa hon sa att jag kunde ringa om jag ville ga ut nan gang,  var riktigt snallt av henne tyckte jag :) kanske blir en svangom har i dagarna haha!

Nej nu ska jag ata frukost!
/johanna lee


tisdagtisdagtisdag

hejhej :)

Det gick jattebra att hitta till affarerana igar och tog inte allt for lang tid. Det enda jobbiga ar rodlysena. Man far typ vanta 5 min pa att fa ga over gatan och nar man val far gron gubbe sa lyser den i typ 5 sek. Stackars gamla manniskor som inte kan ga allt for fort. Jag hann liksom till mitten av vagen nar jag gick normalt :S haha!

Forrutom rodlysena sa gillar jag sydney. Igar akte jag & pappa en runda med bilen efter hans jobb och akte till Bondi Beach och kollade. Det var verkligen en jattefin strand och fint samhalle. Gillade det skarpt!
Sen akte vi runt lite vid stan och sadar.

Idag hander inte mycket alls. Finns ju inte allt for mycket att hitta pa nar alla jobbar, ska nog smsa min syrra och se hur hon har det.. Men annars har jag fixat naglarna och kollat pa tvn. Kanske gar ut lite i tradgarden eller nat, vi far se. Men sen nar pappa & elaine kommer hem sa ska vi ut pa en promenad har nagonstans i skogen, pappa sa att jag skulle se upp for ormar, usch usch usch !

Tur att jag tog med mig joggingskorna!

/johanna lee


11 oktober

godmorgon :D eller ja godnatt for er?
Sov lange idag IGEN haha. Alla ar typ uppe 6 pa morgonen men jag, jag gar upp 10 haha.
Men varfor stressa upp for nar man kan fa sova hah.

Nu pa morgonen har jag gjort mig iordning och kollat pa tvn men om ett tag ska jag ga pa promenad alldeles sjalv for forsta gangen har och gora lite arenden. Kanske kolla lite i affarer, vi far se vart jag hamnar haha.
Annars har jg inte mycket bestamt forrutom att jag ska umgas med min papa sen nar han slutar jobba vid 4 :)



/johanna lee

sunday

hejj :D

Kom precis hem fran IKEA! Coolt att dom finns anda har borta och annu coolare var det att det fanns massa svensk mat med svenska texter pa :D Sa vi kopte med oss knackebrod, kottbullar, lingonsylt, marabou choklad och bilar, mums!

Annars har det varit en ganska lugn dag, men varm. Kunde ga i shorts och linne sa det var ju skont.

Nu ska jag leta upp lite resvagar och grejjer tills mamma kommer for da ska vi aka till barriar revet sa maste ha lite forberett.
Vad hander i sverige, natt nytt? :D
/johanna lee

reptile park


hej har precis atit kentucky nuggets, mmmm :D
Igar akte jag och traffade min syster sa gick vi pa reptile park och kollade pa kangurus, krokodiler, womabts och massa sota djur. Vi tog kort med en koala och en orm runt oss, uuuh haha men ett minne for livet.
Sen akte vi till stranden och kollade och at en jattegod glass sen kollade vi i ett shoppingcentrum och hittade svensk marabou choklad snacka om att man blev sentimental haha.
Sen kopte vi hem pizza och at och spelade wii med sarah och hennes kille Luke. Sen kom hans syster Stella ocksa.

Sen sov jag over dar och blev hamtad av min pappa vid 1 tiden idag. Idag var det jattefint vader sa vi satt ute och katten sprang runt och skramdes av en hund har brevdvid haha!

Imorgon ska jag umgas med Elaine och aka in till stan tror jag :)
/johanna lee

vadret

fick en kommentar av sanna som fragade om hur varmt det var sag jag nu sa skriver har.
De forsta dagarna regnade det faktiskt, det ar ju bara var har an sa lange men det haller pa att bli varmare. De senaste dagarna har det varit soligt oc det ar det aven idag. Igar var det iaf 26 grader sa nat i den stilen ar det val idag ocksa. Far aterkomma sen nar jag sett termometer.

johanna lee

11.23

hej igen!
Ar alltsa i australien nu och klockan ar 11.20 pa morgonen, sa troligtvis ar hon runt 2 pa natten hos er? 2.20?
Iaf just nu ar jag inne pa datorn som ar pa det nya skrivbordet som pappa kopte imorse nar jag sov, haha jag sover alltid langst har, maste vanja mig..

Sitter har nu med katten bredvid mig och min pappa damsuger, men snart ska han och jag aka till ett kopcentrum och kolla lite . Han vill kopa mig en troja med nat marke haha, surfingmarke som typ billabong! Vi far val se om vi hittar nat bra

Sa hur ar allt i Sverige? :)
johanna lee

Australien!!

Hej :D :D

ar i Sydney nu och allt ar jattebra. Hinner inte skriva sa mycket for ska ata middag snart, ville bara saga att allt ar bra :)

Johanna lee

RSS 2.0