28/2

godmorgon! 
Igår fick jag skjuts till bussen och kom hem till hanna vid 6 och träffade josse och sanna också. Sen åt vi både köttfärs och kycklingstaco vilket va jättegott och till efterrätt framför melodifestivalen blev det vaniljglass med maränger och chokladsås - riktigt gott, tack hanna!

Sen åkte vi in till stan och träffade vänner och gick på cattelin. Själva stället var helt okej, men en av dem vi var med fyllde år och hade bokat bord för 25 pers, så det var rolligt folk vilket är det viktigaste.
Sen åkte vi in till stan och åt på mcdonalds och jag kom hem vid 3 ungefär.

Idag blir det att storhandla mat sen kommer kjelle hit ett tag och sen kanske jag ska ta upp resväskan haha det är ju faktiskt bara 4 DAGAR kvar till kryssningen!
/johanna lee

nighti

Fixad och klar ;D fint väder det vart här i stockholm visst? snöblandat regn, aja skjuts till bussen skadar ju inte, tack mami :)
nu blir det good middag och mysigt sällskap sen dansar vi natten lång!
/johanna lee

lördag

hejdär!
Nu är jag äntligen klar, har städat heela alltet nu och diskat upp så nu är det rent och fint och så har man ju tjänat en slant också :)

Nu ska jag börja skriva upp mig och vännerna på lite lister inför kvällen sen ska jag börja fixa iordning mig och bestämma kläder och sen blir det att åka hem till hanna där det blir middag och mys framför melodifestivalen! Sen utgång, känns som en lyckad kväll :D

/johanna lee

sportlov!

hej, nu är det både fredag & looov! härliga tider det här ;)
Ikväll blir det mys med god mat framför tvn!

Imorgon ska jag först städa på dagen och sen fixa mig iordning för på kvällen blir det tjejmiddag hos hanna där vi ska kolla på melodifestivalen och sen gå ut om tågen och allt tillåter, det ska bli så roligt att vi ska ses alla, det är så himla roligt!

På tal om melodifestivalen just nu lyssnar jag på en gammal cd skiva med melodifestivals låtar från 2003 haha, väcker gamla minnen ju.

Trevlig helg /johanna lee

24 februari

Go kväll :)
Idag har jag varit på praktiken hela dagen och jobbat och annars inte gjort något speciellt.
Nu har jag precis förberett för middagen, eftersom att mami strax kommer hem och sen blir det att slappa haha.

imorgon ska jag träffa johanna efter praktiken vilket ska bli jättekul! Det var ett tag sen nu för sist vi skulle ses så vart jag sjuk /: men imorgon alltså :) då ska vi kolla i affärer och sen kanske ta en fika eller så.

Sen är det fredag och det betyder looov! Mitt sista sportlov, usch vad hemskt det låter i mina öron, men om jag blir lärare så är det ju inte sista, jag får allt ta och bli det ;)

nej nu ska jag fortsätta här hemma, ni får ha de så bra / johanna lee

tidigt god natt

hej!
Kom hem typ precis så tänkte bara säga god natt i förskott haha :P

/johanna lee

ett halvt dygn senare

Jaha okej, då var man äntligen hemma igen!

Den här dagen har varit helt sjuk, det började med en försenad buss så man stod och frös utomhus i 25 minuter innan jag bestämde mig för att ta bussen mot andra hållet. Väl framme vid tunnelbanan tog jag ersättningsbuss till gullmars och sen buss till hornstull och sen tunnelbanan därifrån och när kom jag fram? Kl 11 - det tog mig 3 timmar att komma till praktiken! :O

Sen när jag skulle hem tänkte jag att det borde ha fixas sig till nu men där hade jag helt fel! jag tog tunnelbanan till liljeholmen och tänkte ta bussen men på bussterminalen var det proppfullt med människor så fick stå där i en halvtimme och kom med den första bussen. Hemresan tog mig 2 timmar så allt som allt har jag varit ute i trafiken i 5 timmar.

Någon som varit med om samma sak? det kan jag nog tänka mig haha:P

Aja skönt att man kom hem tillslut iaf!

/johanna lee


kallt och kaos

God morgon god morgon!

Brukar inte vara inne så här tidigt på datorn men i morse fick jag sms av josse och senare hanna att det var stopp i kollektivtrafiken, snällt! Så jag gick in för att kolla på sl vad som stod där men det står att de ska gå ersättningsbussar men dom är typ alltid fulla och allt.. men det är värt ett försök i det kalla kalla kalla sverige.

Vi får se om man kommer fram till slut och hem eftersom att nu är det påväg ett till snöoväder :o
Lycka till ute i trafiken och ta det lugnt!

/johanna lee


tjugonde februari


nu sitter jag i soffan och slappar men ska snart vara duktig och hänga
upp tvätten och fixa lite med maten. vad gör du? :)

/johannalee

your arms are my castle

oj vad snabbt denna dagen gick förbi, men det är ju en heel lördagskväll framför oss, lovely! :)

Idag har jag vart ute i det otroligt kalla snövädret.. mötte hanna vid tjugo över 1 och sen gick vi runt och kollade i affärer. Jag köpte tre par svarta tights eller två till mig, precis vad jag behövde!
Sen gick vi och åt på mc och satt och snackade där i över en timme, mysigt!

Ikväll blir det god mat och melodifestivalen vilket ska bli riktigt mysigt!

Måste bara säga att jag har en jättekonstig känsla just nu, såndär när man tänker på minnen och blir lite smått ledsen.. kontsigt. Nej nu ska jag bli glad igen och tagga till för en lugn kväll haha lite motsägelsefullt.

/johanna lee

lördagsmorgon 20/2

godmorgon!

Gick upp för en kvart sen så är fortfarande lite nyvaken :P
Idag är det lördag och ute snöar det för fullt! Undrar hur det blir att ta sig härifrån idag kommunalt eftersom att de var stora problem igår, får nog kolla på sl.se och se vad som står där.

Jag ska nämligen träffa Hanna idag, andra gången denna veckan, och vi ska troligtvis kolla lite i affärer och sen har vi inget annat planerat, men det blir roligt oavsett :)

oj vad min mage kurrar, dags att äta?
Ni får ha en bra lördag!
/johanna lee



fredagkväll

hejsan, äntligen fredag kväll :D

Hade verkligen lust att gå ut ikväll, innan men sen vart det strul att ta sig hem med kollektivtrafiken så man vart helt slut när man väl kom hem. Och tanken på att ta sig ut igen i allt snöoväder kändes inte så lockande /:

Men tummen upp till härliga chaufförer som lättar upp den jobbiga stämning!

/johanna lee

hejdär

hejhej :)

idag var det fullt upp på jobbet eftersom att vi fick en stor leverans så jag jobbade över en timme.
Kom hem vid halv sju, lite sent men då får jag sluta tidigare någon annan dag!

Längtar ills imorgon!

/johanna lee

Fettisdag

hej!

Idag var det en massa strul med tunnelbanan! Det var rök (dammrök) mellan tcentralen och östermalmstorg vilket gjorde att man inte kunude åka där. Dem som redan satt på tågen fick gå ut på spåren och gå till nästa station hörde jag, usch måste varit hemskt!
Så jag hade faktiskt tur i oturen att jag slapp det, jag tog en ersättningbuss som tog ungefär 50 min något som med tunnelbanan tar 10 min. Ganska häftigt att det är sån skillnad! Sen stannade den vid en fungerande tunnelbanestation så att jag kom fram till slut.
Jag skulle ha börjat halv 10 men kom dit halv 11 istället, det tog 2 och en halvtimme hemifrån :P haha.

Dagen rullade på, men jag jobbade över med flit för det kändes så dumt men dom sa att jag inte behövde, men jag var ändå mitt uppe i att lägga upp produkter så.. det som var skönt med det var att jag fick skjuts med dem till tunnelbanan och sen hämtade mamma mig, skönt :D

Någon annan som råkat ut för förseningar och krångel idag? Någon som ätit en semla idag eller kanske två?
/johanna lee

klockan åtta

hejsan :) Det får bli ett snabbt inlägg idag.

Mår mycket bättre idag så jag gick till praktiken och efteråt mötte jag upp mamma i stan där vi gick till apoteket och handlade. Allt kändes så fräscht som man handlade, som t.ex. min nya handkräm som luktar ljuvligt haha!

Efter det handlade vi mat och sen kom vi hem vid 7 tiden ungefär.

men måste kila, vi hörs!

/johanna lee

aj aj aj det bultar och det bankar

här sitter en hungrig och förkyld johanna /:
Om ett tag blir det iallafall middag, mums! Lövbiff & Pommes :)

Vet fortfarande inte hur jag kommer att göra imorgon, om jag ska gå till praktiken eller inte.
Just nu rinner näsan, jag känner mig tung i ögonen och det trycker i huvudet, men jag får väl känna efter imorgon bitti. Jobbigt att missa ännu en dag, men sammanlagt har jag bara varit borta 4 dagar innan och det är ju inte så farligt på 3 månader väl?

Är allt bra med er så här på alla <3 dag?

/johanna lee

iordningfixad

Åh härligt. Har precis använt min nya jordgubbs ansiktsmask och duschat och peelat och allt och nu efteråt fixade jag med mina naglar så nu ser även dem bra ut. Som ett litet hemmaspa alltid lika trevligt!

Härligt om man skulle sitta vid denna utsikten!
/johanna lee

hoppas hoppas

hej (a) jag slog upp böckerna men sedan ringde telefonen och sedan dess har jag inte kollat i böckerna haha!
Fastnade istället här, ja just här framför datorn. Får se om det blir något senare, annars är det väl inte hela världen?

Jag och hanna kom på en jättebra idé så håller på och letar lite på datorn om just detta, spännande ;)

/johanna lee

lata jag?

Kom precis på att jag inte har några planer för idag! Oj skönt men ändå vad ska man göra med all sin tid. Man blir ju inte så uupplyft och inspirerad att göra något när man inte mår på topp heller.

Sen fick jag en bra idé eller nja, tänkte att då kunde jag ju plugga på körkortsteorin, men det har jag ingen lust med. Sen fick jag dåligt samvete för det, för det är så viktigt att komma igång med det, man har ju passerat 18 och nu är allt upp till en själv. Det är ingen annan som kommer ta tag i det för en. Det gäller att satsta.

oj vilket pep talk för mig själv haha, vi får väl se om det hjälpte något tills nästa gång jag skriver haha.

/johanna lee


alla <3 dag

god morgon eller nu är ju klockan redan 2 :P
Idag har jag bara hunnit kolla på tvn, det känns som att det kommer bli en lugn alla hjärtans dag. Börjar bli riktigt förkyld, känns lite jobbigt om jag skulle behöva vara hemma från praktiken ännu fler dagar, men det är inget jag kan göra åt i sånt fall.

Ska passa på att säga glad alla hjärtans dag!
För ett litet tag sedan fick jag en present av mamma, en jordgubbs ansiktsmask och ett par söta trosor, jättegulligt!

Jag gav henne mina hjärtkakor också, vilket hon uppskattade så just en sådan kaka sitter jag och äter nu haha.

Mer än så kommer jag nog inte fira denna dag, kommer ni? :)


/johanna lee

just nu

det här är jag just nu, ingen bra bild men kände att jag ville ha någon ny bild :P




nu ska jag ta något litet att äta, sen blir det middag haha :P / johanna lee

jag hann!

Puh! Nu har jag bakat hjärtkakor och lagt dem i en burk och knytit ett rött band runt om och gjort ett litet alla hjärtans dag kort :)
Hann även med disken så nu känns det rent och fint så nu förtjänar man att kolla runt lite på datorn, visst ? ;D

/johanna lee

"aha" upplevelse

nu när jag bläddrade igenom mina inlägg här på min nya blogg slog det mig! Igår skrev jag ett litet "tack" brev till alla mina nära & kära och kom på först nu, att det passade ju perfekt till alla hjärtans dag som är imorgon.
Men hoppas inte att det gjorde något att det kom lite för tidigt haha? tror att ni överlever.

Nej nu borde jag verkligen börja baka innan mamma kommer hem :O



/johanna lee

baka baka liten kaka

hej!
Idag är det lördag - sköönt.
Idag började jag dagen framför tvn och sen var jag duktig och städa och plockade undan en massa i mitt rum och fortsatte damsuga resten, duktigt va? :)
Efter det gick jag in här på datorn för att få lite tips på vad man kan baka till alla hjärtans dag, det hade jag tänkt att göra som en liten "present" till mor min. Funderar om man kanske skulle kunna ge det ikväll istället när dem är nybakade? aa det löser vi nog haha.

Blir någon hjärtformad kaka i alla fall, just i detta läget är utsidan viktigast men jag hoppas det smakar gott också haha.

Annars idag blir det nog att ta det lugnt och fixa och dona lite här hemma..

/johanna lee

ni är älskade

det är inte alltid man visar människor i sin närhet att man verkligen uppskattar dem. just därför vill jag i det här inlägget skriva till och om dem.

När jag känner mig nere vet jag att, ett telefonsamtal ifrån mig eller i rummet brevid finns det någon som bryr sig och som kan hjälpa än att komma på andra tankar och hjälpa till och lösa situationen.

När jag känner mig riktigt glad har jag någon som skrattar med mig och som man tillslut börjar gråta av skratt med.

Det är också dessa männsikor man kan ringa upp eller sitta bredvid och vara helt tysta med och ändå veta att man finns där för en. Det ända som behövs är närheten och vetskapen om att de finns där.

jag vill verkligen att ni ska veta att jag älskar er enormt mycket och skulle inte klara en dag utan er!
oavsett vad som händer kommer ni alltid finnas i mitt hjärta <3



/johanna lee


tv program

om ungefär en timme börjar veckans lets dance vilket jag ska kika på om det inte finns något annat bättre på tvn. Vet inte riktigt vad jag tycker om det programmet egentligen, för jag vill se det men känner ändå att jag skulle kunna vara utan det.
Fast visst är det kul att se hur dem klarar sig därute på dansgolvet :)

/johanna lee

fredag - nu är det helg!

Äntligen hemma!
Idag blev det en dag på praktiken och det slutade med att jag fick ont i huvudet och börjar bli snuvig :/ skönt med helg nu iallafall och jag har bestämt mig för att bara vara hemma och ta det lugnt!

Efter praktiken åkte jag till sl center för att lämna mitt gamla busskort och få pengarna tillbaka och det är ju alltid lika roligt när man träffar sådana där treeevliga människor som är så glada och hjälpsamma ( IRONISK)

Men det är bara att strunta i det och inte låta det förstöra en sån härlig fredag, det är ju faktiskt helg :D

Ska ni göra något speciellt i kväll och i helgen? :)
/johanna lee


mat och tv

nu har jag precis ätit en god toast med skinka, ost och tomater - yummie! samtidigt kollade jag på ett av de bästa programmen; One Tree Hill.
Ligger verkligen efter i det men nu kör dem repriser på dagarna fast dem har jag faktiskt redan sett. Längtar tills de "nya" repriserna kommer haha.



/johanna lee

telefonsamtal



pratade nyss en stund med hanna - alltid lika roligt!
/johanna lee

11 februari

godmorgon!

Idag är det en riktigt solig dag här i stockholm men tyvärr är man inte ute och tar vara på det utan jag sitter inne och tittar på tvn och datorn :P Jag gick upp vid sju imorse och kände att det var lika bra att stanna hemma en dag till så att man är säker på att man orkar gå till praktiken. Det känns jobbigare att gå dit och sen känna att man behöver gå hem för att man inte mår bra. Somnade om sen igen till halv 11 och sen dess har jag kollat på tvn.



/johanna lee


tidig "god natt"

Nu blir det tv hela kvällen och tänkte bara säga god natt och sov gott (sen) !

/johanna lee


det är kväll nu

sitter fortfarande i vardagsrummet men nu har jag förflyttat mig till golvet med mitt täcke haha. Vet inte riktigt om hur jag mår vilket är jobbigt. Har tagit tempern och så och den visar att jag har feber men ändå känner jag mig ganska pigg förrutom ögonen som typ hänger :P

Det är så jobbigt när man vet att man egentligen ska jobba men så är man hemma.. får väl se hur det känns sen.

Snart ska jag äta, är vrålhungrig trots att jag ätit hela dagen :S matbehov haha.

Förresten nu har vi bokat kryssningen! Jag, hanna och josse ska bo i en hytt sen är det massa annat folk som ska med - längtar!

/johanna lee

paus

hej igen. sitter och kollar på american idol och slappar.. ska väl snart ta och äta lite lunch men har inte lust att röra mig, men ska väl försöka strax :) får se vad jag får för mig att fixa, men det vore gott med lite mat trots allt.
/ johanna lee

sjukis

hej bloggen. Nu sitter jag här på bärbara datorn i vardagsrummet och har tvn på i bakgrunden, är hemma från praktiken idag eftersom att jag inte mår bra, fryser och är varm om vartannat och känner mig febrig.
Har precis pratat med hanna i telefon i 2 timmar ungefär :P Det var riktigt roligt, vi snacka en massa om kryssningen som vi ska försöka boka ikväll. Åh vad roligt att bara åka iväg ett tag!
Men nu skulle hon äta så vi får höras sen igen haha. Vi måste ju börja planera allt, det är ju bara några veckor kvar till lovet.

Vad har ni för er en dag som denna? Skola, jobb..?

/johanna lee


musik är en del av livet

jag kikar in här igen då :)

Just nu har jag precis duschat och tänkte att jag ville lyssna lite på musik så gick in på youtube och lyssnade på Kelly Clarksson - Already gone. Den låten tycker jag verkligen är så himla fin.

/johanna lee


söndag den 7/2

Hejhej!

Igår var det melodifestivalen vilket jag kollade på. Jag tyckte att det var bättre än förra året, än så länge. Dem jag tyckte va bäst va ola, jessica andersson och salem al fakir :) hade ni några favoriter?

Idag gick jag upp vid 10 tiden och segade ett bra tag framför tvn :P sen gick jag och mami ut en sväng i solskenet vilket var skönt.
Väl hemma igen fixade mamma mitt hår, hon klippte typ en decimeter, jätteskönt!

Imorgon är det då måndag igen, hoppas det kommer att gå fort för efteråt ska jag träffa en kompis, josse! Inte för att vi ska göra något roligt direkt, vi ska nämligen plugga på vårt projektarbete men det är ändå alltid lika roligt att träffa henne :)

Hoppas ni får en bra söndagskväll!
/johannalee

mitt första inlägg i min nya blogg

Hej!
jag tänkte börja med att välkomna er till min nya blogg och tänkte berätta kort om mig själv.

Jag heter Johanna Lee och är 18 år och bor i huvudstaden Stockholm.
Jag älskar min familj, vänner och musik!

På dagarna tillbringar jag min tid på gymnasiet där jag går handel & administration inriktning turism och resor och just nu har vi en praktik på 4 hela månader och då är jag på en webbutik som säljer barnkläder.
På fritiden umgås jag helst med mina nära och kära!



/johannalee


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0