hemskt mycket hej

hejj! har precis kopt ett kort till internet har pa hostlet som jag och josse bor pa mitt inne i stan :D 5 dollar kostade det, sa det var ju bra.

skriver bara lite snabbt nu, men ville bara titta in och saga att allt ar jattebra, vi har traffat en massa manniskor har fran hostlet som vi har festat med och traffat en del svenskar ( en som skulle guida oss nan dag for hon hade bott har i 2 ar) skitskoj..

nu ar klockan 11 pa kvallen sa ska val snart ga och lagga oss, kan ju behovas eftersom jag somnade klockan 7 imorse efter en laang festkvall (pa en sondag liksom, det ar helt annorlunda har men som sagt det ar pa andra sidan jorden)

ha det bast nu ska jag draao ;)
<3 /johanna lee

5;e gangen gillt!

Idag var det min sista dag pa gymmet. har gatt dar 5 dagar i rad nu! Kommer kannas trakigt att inte ga dit mer for det var verkligen det basta gymmet jag vart pa!  Kom dit vid 9 och satte igang for fullt. Och 11 var jag redo for att aka hem med bussen.

Kande mig verkligen som en riktig Aussie nar jag klev av bussen har hemma, att jag aker runt med bussar och tag och allt..

Nar jag kom hem at jag en nyttig och god frukost;


Nu haller jag pa och tvattar och ska snart hanga ut det och lagga in en ny tvatt, haller pa att forbereda mig infor josse kommer sa att allt ar rent.
Sa ska jag packa min vaska sen ar jag heelt redo infor tisdag morgonen.
Josse kommer hit pa tisdag morgon halv 7 min tid, vilket ar halv 9 pa mandag kvallen for er i Sverige.

Nu borjar de sjunka in att allt jag gor ar mer eller mindre den sista gangen jag gor det, tex att tvatta har lar jag inte gora mer, jag tankte ga ut pa en promenad har imorgon och det kommer vara den sista gangen for det ocksa. Kommer kannas konstigt.

/johanna lee






3 dagar kvar

puuuh, antligen hemma efter 6 timmar haha.

gick upp klockan 6 imorse och gjorde mig redo och redan 20 minuter senare var jag pa vag till taget.
Kom fram till fernwood (mitt gym) och upptacker att det ar stangt, sa far sitta och vanta i 40 minuter innan dom oppnar (vardefull sovtid haha) men det gick fort som tur var.

Detta var forsta gangen jag var dar helt sjalv, har ju gatt med elaine tidigare, men det gick bra! Gick pa 2 olika typer av rullband, cyklade, och korde nan trampmaskin och sen vikter och lite sa :D Efter en och en halvtimme var jag redo for duschen, och tvatttade aven haret dar eftersom dom har det sa bra med fon och allt efterat, sa man kande sig riktigt frasch nar man var klar.

Hade med mig ett apple och en muslibar till frukost och sen gick jag in i Westfields (shoppingcenter) och kopte mer saker till elaine som fyller ar den 3 mars. Kopte sma sota handkramer och tidgare har jag kopte ett lappglans i ett appleforpackning haha och en liten spegel for hennes hade gatt sonder vet ja. Sa tankte ge det nu pa mandag innan jag och josse flyttar till stan :D (vi ska pa ett backpackerstalle mitt inne i stan)

Nar jag betalade var jag tvungen att oppna min vaska och visa sa att jag inte snott nagot (vilket jag inte hade :P) men kandes bast att aka hem da, orkade inte visa alla in vaska plus att det var lite tungt. Sa tag taget hem och promenerade den sista biten sa nu klockan 12 kom jag hem.

Snart blir det lunch och en film, skooont!

/johanna lee


SVERIGE

Nu kan jag antligen ta och meddela att den 16:e mars ar jag hemma igen i Sverige!
Jag och josse kommer aka samma flyg hem den 15:e mars vilket ar om typ 3 veckor :D
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie, langtar efter alla sa himla mycket, men om 4 dagar far jag traffa en som jag langat efter :D :D

/johanna lee




traningsnarkoman ( i 5 dagar)

hejj :)
3 dagar i rad nu har jag och elain vart pa gymmet - fernwood heter det.
Ett jattebra gym som ar speciealiserat pa tjejer (har inte sett en enda kille dar - tror inte heller killar gar dar)
Dom har verkligen tankt pa allt, alla maskiner har en liten tv over den sa man kan valja sjalv vad man vill kolla pa nar man tranar och sa far man lyssna i horlurar.
Dom har ett litet kylskap dar dom har iskalla handdukar sa man kan torka sig med dom och svalka sig medan man tranar. Dom har fonar, harspray, plattang som man kan anvanda efter en dusch i dom separata dushcarna med egen dorr och allt.

Det ar verkligen ett fint och bra gym och perfekt att dom hade ett specialerbjudanade just nu. jag ska ga i 5 dagar for 5 dollar - vilket ar ungefar 35 kronor. Galet va? Allt detta ar for att fa sa manga som mojligt att ga dar och samla in pengar till att bygga upp Queensland dar det var oversvamming, sa pengarna gar till nagot bra och jag far ut nagot av det ocksa. Perfekt helt enkelt.

3 dagar och vi har tranat mellan 1 och en halvtimme till 2 timmar varje morgon , bra va ? :) Man kanner sig sa himla nojd efter att man har tranat. Och sa skont att ga upp vid 6/7 och trana.


4 dagar kvar tills josse kommer hit, wie!
/johanna lee

7 dagar...

med MTV pa hogsta volym med Bruno Mars  sjungandes just nu, sitter jag har ;)
Idag kopte jag en sovenir, maste ju samla pa mig lite speciella saker harifran. Har redan kopt en del annat men idag blev det (vet inte vad det heter) en grej till vattenflaskan, eller kopp haha men det speciella med den ar att det ar vagmarken (varning for koala, kanguru mm) pa den :) sa nu vet ni det ;)

Ar pa valdigt bra humor idag, vet inte riktigt varfor men vaknade val pa ratt sida, aven om jag inte gjorde det haha!

jaja ha det sa bra, forresten glomde jag ju saga GRATTIS PA ALLA HJARTANS DAG igar, hoppas ni fick en massa umarksamhet. Sjalv kopte jag cupcakes till mig och familjen, muums ! <3
/johanna lee


Aussiebilder som aldrig visats!


godaste frukosten pa starbucks, alskar isteet ! (detta var i Brisbane)



jag i bilen som vi hyrde ( detta ar i surfers paradise )





Alla Surfare gick upp bradorna! ( Surfers Paradise)



haha, nar jag rakade bestalla 100 kg pommes med johanna g (ser flottigt och gott ut ;)



"Australia 2011"




Var tvungen att ta kort pa "drive -in" for att kopa sprit.


Min syster Sarah & jag innan Reggamuffin!



Jag (och mamma haha) pa julafton!

/johanna lee



11 februari

godmorgon! eller ja klockan ar iofs tjugo i 12 redan men anda :)

Idag gick jag upp halv nio och gick ut pa min nastan dagliga morgonpromenad. Nar jag kom hem igen tranade jag pa stepup maskinen och gjorde lite situps och sant dar :)

Har aven tvattat en tvatt och nar jag skulle hanga upp den dar ute sa kollade jag i poolen och dar lag en acklig cockroach (kackerlacka!!!) men nar jag forstod att den maste drunknat tyckte jag synd om den, typiskt mig..
Okej om dom ar ute, eller nej inte da heller men inne da ar det bara for mycket, usch och fy. Tur att man inte behover sta ut med sant hemma i sverige.

Horde att det kommit annu mer sno, 2 dm rattare sagt i stockholm. Fattar fortfarande inte att det ar vinter dar och sommar har, det gar liksom inte ihop.

Juste i forrgar sa akte vi och kollade pa platsen dar Captain Cook forst anlande till Australien med sitt fartyg, var lite haftigt att ha statt precis pa den platsen!
Efter var lilla upptacksfard blev det en god lunch pa narliggande stalle.

Och igar blev det shopping med Elaine, en riktig tjejig dag, det gillar vi! Det enda vi inte gillar ar nar pengarna forsvinner haha men det var saa vart det.

Fick med mig hur mycket fina saker som helst och fick aven klader av Elaine, tack!

Det jag kopte var; ett par klackskor, ett par flip flop, ett par sandaler, en vaska och sen fick jag en tjocktroja och en vast.

Ar sa nojd! och annu en rolig sak.... Josse ar har i Australia om 11 dagar. Om 11 dagar TRAFFAR jag henne for forsta gangen pa 21 veckor. Josses vad tiden gar!

/johanna lee

4 february



Har ar Darling Harbour dar jag var igar!



Idag sov jag ut och vaknade 10 over 10 och gick upp och at frukost - toast a la Johanna.
Sen var jag ute och solade & badade i poolen och nu sa ska ja ata lunch. Blir indiskt, ris och mangokyckling!
/johanna lee

varlden har blivit konstig

Tycker inte ni att varlden har gatt och blivit helskum?
Forst har i Australien, oversvammningar.. sen bombattack i sverige, och sen en cyklon i Australien igen och plus det massa otackheter i Egypten?!

Vad ar det som uttloser allt. Vadret maste ju nastan bero pa klimatforandringar, eller vad tror ni? Och det andra ar det vanliga mannsikor som gor, varfor forstar jag inte men det har nu hant och det ar riktigt hemskt.

Hoppas pa en forandring!

Fran det ena till det andra..
Idag har det vart 40 grader, och i forgar 42, sa det ar kokhett har borta :O tur att vi kopt en ny pool och att v har ac, annars hade jag inte klarat mig. Det ar iofs lite svart att sova men men, battre det an daligt vader :D

idag har jag umgatts med elaine, vart inne i stan och kakat lunch! mysigt. Sen nu pa kvallen har jag snackat med josse, och nu ar allt helt bestamt, med boende och allt sant, perfa :D

Snaaart ses vi!
/johanna lee

varme varme varme

hejjj :)
nu har jag vart pa stranden i 2 dagar i rad, blev lite surfing ocksa! ska lagga in bilder snart :)

Idag har jag vart ute och gatt (gick upp 8) och sen tranat har hemma. nu ska jag snart tvatta, har mycket tvatt idag haha. Sen forhoppningsvis kommer pappa hem med en ny pool for min gick sonder :(
Det var 40 grader igar och idag ska det bli 39 - puuh!

/johanna lee

RSS 2.0