okej då..

... ett inlägg till !
Har precis vart ute och kört bil (själv) och träffat josse och hanna och kört till liljeholmen och fikat. MYS!
Sen körde jag och hanna till cenrtum och köpte brevpapper haha så nu ska det skrivas breeev :)
Nu ska snart det sista packas ner men först kommer ofelia och ska säga hejdå.

Har skrivit en del med min halvsyrra nu på datorn och hon är också nervös haha, men känns ändå skönt att ha snackat nu lite innan. FYFAN vad sjukt att vi ska se i övermorgon.

gaaaah! nej nu ska jag sluta tugga tugummi har ont i käken av att tugga allt tugummi jag köpte på färjan igår haha men det är ju sååå gott! barndomsminnen, visst?
/johanna lee



sista inlägget innan australien??

Kom på att jag säkert inte kommer att ha tid att skriva så mycket på bloggen imorgon eftersom det är sista dagen i sverige innan jag åker till australien.
Det är helt sjukt att tiden gått så fort att jag åker om 2 dagar..
Är så sjukt jobbigt att behöva lämna alla men tur att det finns skype, facebook och allt så att man ändå kan höras av och självklart tradionellt brev!

Om jag inte hör av mig (ska försöka en snabbis imorgon) så ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt i Australien!
Och till alla mina nära & kära så älskar jag er, det vet ni!
/johanna lee

En hel dag till sjöss

idag gick jag upp kl 5 och efter att smsat alla och fått svar förrutom från hanna så ringde jag henne. Tydligen låg hon och sova och hade försovit sig en timme stackarn, men hon hann ;)

Tillsammans åkte vi in till slussen och gick till Viking Line och checkade in. Gick runt lite på båten och satt och skrattade en hel del.
När tax-freen öppnade kollade vi där, jag köpte massa tugummin och lite godis!

Satt och lyssnade på en massa finsk musik och hade skoj, lite jobbigt var det att det gungade men som tur var slutade tills vi skulle vända. Eller ja vi bytte båt i mariehamn så man fick stå på lite stabilare grund ett tag.

På den andra båten åt vi mat och drack drinkar och hade hur roligt som helst. Kom även ett bra band lite senare som vi satt och lyssnade på och jag och josse satt och skrattade åt hanna och sanna som var uppe och dansade en hel del denna dag!

Nä det var en av de roligaste dagarna alltså, tack för den fina "avskedspresenten".

Snacka om att det var jobbigt när vi skulle säga hejdå efter att vi blivit skjutsade hem av sannas pappa (tack!) Det blev en del tårar men inte så konstigt, ska ju vara iväg ett långt tag även fast det känns overkligt nu..

Så imorgon ska jag köra bil för första gången själv och möta josse innan hon börjar jobbar sen kanske jag svänger förbi hanna också  och varför inte täby också sanna? haha vill verkligen inte säga hejdå liksom :(

/johanna lee




kryssning


Hejdå bloggen!

Blir ett inlägg till innan vi tjejor drar iväg på kryyyssning :D Ses till sjöss!





/johanna lee

living the dream

hejj alla glada :)
idag har varit en av de bästa dagarna verkligen!

Först och främst klarade jag KÖRKORTET! sen efteråt träffade jag mina kära vänner och körde runt.
Sen vid halv 3 kom Kjelle och hämtade mig så körde vi inte till söder och så bjöd han mig på fika, sista gången vi ses nu innan jag åker :( men det var jättemysigt att få träffas igen!

Efter fikat skjutsade han mig några meter haha till johanna som jag mötte vid medborgarplatsen och så söt som hon är ville hon bjuda mig på fika så fick bli fika X 2 idag, men det är väl inget man tackar nej till, visst? :D
Det var även sista gången vi ses innan australien, men hon kommer ju dit om exakt 1 månad så då får vi ses igen!

Och när jag kom hem för ett tag sen så möts jag av en leende mamma som ger mig en fin ros och ett kort (med en bil på så hade hon ritat in mig i den haha) och sen 1000 kronor. Min mamma är helt enkelt bäst!

Och imorgon då j*vlar ska det bli skoj, ska träffa mina söta flickor; Sanna, Hanna & Josse vid halv 7 tiden på morgonen (måste typ gå upp halv 5 imorgon) och åka på dagskryssning som dom bjuder mig på som en "avskedsgrej" Så längtar tills imorgon!

Aaaah livet leker!

/johanna lee

kan det bli en bättre dag?!

Idag gick jag upp klockan 6 och var skitnervös, sen kom josse hit vid 7 tiden så satt vi och kollade lite på tvn sen skjutsade hon mig till uppkörningen. Skulle köra en helt ny bil så jag var lite nervös, men hon jag körde med var huur trevlig som helst så det kändes jätteskönt.
Efter uppkörningen så sa hon att jag var GODKÄND, lilla jag?? Åh vart så himla glad ett problem bara och det var att jag inte hinner hämta ut körkortet innan australien så dom ska skicka det till svenska ambassaden i australien haha, varför ka inte mamma hämta ut det liksom haha. jaja en småsak, jag har kööörkort :)

Körde med josse till mcdonalds och mötte upp hanna, micke och vilda och satte oss där och käkade och firade, både mig och josse. Ja josse fyller nämligen år idag, bra dag va?? :D
Grattis hjärtat!
Sen skjutsade jag josse till jobbet med hanna och vilda med och micke körde efter och sen körde jag hem. Det ända jag kört själv nu var till parkeringen, så måste ju testa och åka sen nångång ;)

Är helt uppe i varv men ja...
Om en timme ska kjelle hämta mig så ska vi åka och äta eller jag åt ju nyss så är proppmätt men jag tänkte följa med honom eftersom vi inte kommer kunna ses nått mer innan australien, sen ska jag till söder och träffa johanna och gå lite tror jag :D

Härlig dag va? 27/9 i mitt hjärta haha!

/johanna lee

countdown

hej och åter hej :D

Idag åkte jag in till skanstull och mötte upp josse och sen gick vi till ett café och åt frukost. hur mysigt och gott som helst, båda tog en ost&skin fralla och så drack jag juice och josse en chailatte :)

Vi satt där och snackade i drygt 2 timmar och under den tiden hann vår gamla (ursnygga) idrottslärare förbi och vinkade, var ju roligt och se han :D

Sen fick vi säga hejdå för josse skulle till jobbet och jag begav mig hemåt och på hemvägen mötte jag upp mamma så gick vi en liten promenad.
Sen slappade jag lite framför tvn medan hon pluggade och sen drog vi ut och övningskörde i 2 timmar. Trevligt trevligt.

Nu har jag hjälpt henne med en uppgift och snart blire duschen. Hejsvejs!

/johanna lee

glass i stora lass

hej! Har precis hjälpt mamma med att fixa med plugget på datorn men blev mest att sitta i sängen och spela gitarr och sjunga falskt till massa låtar hahah roligt faktiskt, värt å testa ;)
Nu är jag iaf välförtjänt en god glass och det blir en:

 GLASSBÅÅÅÅÅT!

/johanna lee

shopping by myself

jag slängde på mig kläderna och drog iväg själv till farsta för att handla lite, säger sen vad för nåt, men iafall en present till mami :)
I centrumet så var det massa uppträdande men det var lite drygt att stå själv så hörde mest bara när jag väntade på bussen. (anders lundin, sonja aldén och rebound) Var där för några dagar sedan på ett genrep och då passade jag även på att ta kort på anders lundin, men har inte tid att lägga in edm just nu.
För nu ska jag fixa, åh så skoj! Pysslar Johanna är i farten!

Sen ska jag möta upp mamma så ska vi övningsköra också!
/johanna lee

animal planet

gomorron :D

Inatt drömde jag att jag var på Gran Canaria och gick på en jäättelång sandstrand och jag kom ihåg hur jag tänkte att det var en riktigt bra träning att gå där i sanden, men det var så jobbigt så jag fick ta hjälp av ett basebollträ bara för att ta mig fram haha!

Nu har jag ätit frukost och kollat på Animal Planet, kollade på ett program som heter Djurpoliserna. Brukar kolla på det ibland, det är folk som jobbar med att rädda djur som blvivit vanvårdade. Så hemskt att se alla djuren, men det bästa med programmet är när man får se att dom lyckats rädda dem och man får se hur glada djuren är.

Idag var det en uggla som hade fastnat i ett taggtrådsstaket men dom fick loss honom, men tyvärr kunde dom inte släppa ut han i friheten igen men han skulle få bo tillsammans med en hon uggla och tillsammans ta hand om små ugglebarn som hade haft det svårt, gulligt va?

Här kommer en fin bild som jag färglagt alldeles själv haah ;)


/johanna lee

friday night

vilken seg men härlig fredagskväll, ätit god mat framför bra tv program, detta är livet haha :)
Är det nu som ni alla är ute och slår klackarna i taket eller? i sånt fall lär jag ju iofs inte få ett svar på detta.
Hoppas att ni alla får en mysig fredagskväll oavsett vad ni hittar på!

/johanna lee 

hey hi hallo



Sitter fortfarande med en turban på huvudet efter duschen, orkar inte gå och fixa håret. Datorn drar typ tillbaka en, haha.
Snart ska jag ta mitt förnuft till fånga och slita mig härifrån men det är snart, inte nu.
Sen ska jag också fixa middag, eller jag och mamma ska hjälpas åt att laga en egen köttfärsås och spagetti Muuums!
/johanna lee


Astrologi och nummerologi

sitter just nu och kollar på Tyra show där dom snackar om astrologi och nummerologi och sånt. Väldigt intressant faktiskt att man kan veta hur vissa människor är endast genom att veta deras födelsenummer och så. Allt kanske inte stämmer in men mycket tycker jag brukar stämma in när man läser horoskop och sånt.

Tror ni på allt sånthär?


(bild från google)

/johanna lee


6 days left

hejje!

har testpackat idag och allt som allt blev 19.2 kilo och man får ha 20.. man vill ju kunna köpa något där sen också så måste gå igenom allt igen och försöka ta bort något, vilket är svårt haha. Men har ju 6 dagar på mig iaf.

Sen har jag tvättat och diskat och snart tänkte jag damsuga, oj vad huslig jag lät haha!
Men först måste jag äta lite lunch så jag får meeer nrj :)

Solen gassar ute så det är lite synd att vara inne men har en hel del att göra så what to do?


/johanna lee

äntligen!

har försökt att komma in ett bra tag på internet nu men det var nåt som strulade, lyckades dock inte komma in på fejjan men ska göra ett till försök snart, men först tänkte jag skriva en rad eller två här :)

Kikade på idol innan och visst är det bra? Massa bra sångare/sångerskor i år och det är lika spännande att kolla varje gång.
Imorgon ska jag fortsätta med min packning, har faktiskt tagit fram en hel del kläder (14 kg) som jag vill ha med mig, men MÅSTE sortera bort en del eftersom att jag inte ens har räknat med skor och neccesär och allt. Det har jag börjat packa lite smått så imorgon ska jag försöka bli klar med det mesta. Bara en vecka kvar nu tills jag sitter på det där planet, sjukt va? :O

Det blir nog mer verkligt när det händer, tror jag haha.
 Snart ska jag väl krypa ner i sängen som jag sitter i nu för att sova, så godnatt gott folk och sov så gott! :D



/johanna lee

skype

nu har jag precis skypat med hanna, för mamma behövde lära sig nu tills jag åker till Australien, tack för det!
Nu måste jag snabbt fixa mat, blev aldrig av tidigare haha men fort nu innan idol börjar, det kan man ju inte missa. Följer ni också idol kanske? :D  /johanna lee


hej hejdå

gomorron :D har fixat ihop massa bilder från sommaren som jag och mamma ska åka och framkalla nu, så nu är det bäst att göra sig iordning. Ett snabbt inlägg blev det alltså här ;) Men ni får ha en bra dag så kanske vi hörs sen!

/johanna lee

220910



Smile though your heart is aching!
/johanna lee


09.49

Godmorgon :D

Igår kväll åkte jag och josse på en raggarrunda (haha) och testade lite grejer, så som att backa runt ett gathörn, vilket är jättesvårt!
Sen var hon jättegullig och gav mig en "lyckatill present" till både körkortet och till Australien resan, tack hjärtat! :) Här kommer en söt bild på mitt charmtroll:




Idag vaknade jag av att mamma sprang runt, hon hade tydligen försovit sig i en och en halvtimme, snacka om panik! Usch jag hatar verkligen att försova mig, för det första får man ju inte den tiden man behöver för att vakna och sen så är det kanske inte det bästa sättet att vakna på, helt stressad innan dagen ens har börjat, visst?!

Iallafall så hjälpte jag till och fixade henne lite frukost och sånt så hon hann precis!
Så jag har vart uppe sen halv 8 och har inga speciella planer för själva dagen men senare ska jag möta upp mamma och övningsköra länge idag, måste kunna allt nu :D

Har du körkort?

/johanna lee

crash and burn

dagen började jättebra och sen åkte jag och mamma in till stan och globen och shoppade och jag hittade ett linne, en t-shirt och trosor, tack mamma!
Sen skulle vi ta tag i övningskörandet och det var där allt kraschade, man vill så mycket och så blir det bara skit:(

Aja nu kommer josse snart och då ska vi låna mammas bil och så ska vi ut och köra och så ska hon visa lite moves! Danke

/johanna lee

20/9

hallå :D
Igår var det alltså röstdags och mitt första val är nu gjort ;) det var faktiskt ganska intressant att kolla på tvn på kvällen, eller vad tyckte ni?

Nog om det, idag gick jag upp kl 6, ja ni hörde rätt :P Sen stack jag hemifrån vid 7 för att övningsköra med bilskolan, snacka om trött!
Nu ska jag och mamma snart åka in till stan, hon ska fixa naglarna sen tänkte vi kolla lite i affärer. Senare blir det att övningsköra med mami och ikväll ska jag träffa jossesöt :D

Förresten idag är det bara 10 dagar kvar tills jag åker till Australien :O
/johanna lee

deardiary...



Har haft en kväll för mig själv hemma ikväll, har käkat och kollat på idol och sen kollade jag på filmen mamma mia. Andra gången jag såg den nu och lika bra som förut om inte bättre. Vad tycker ni om den filmen?
nu blir det väl att småäta något och fortsätta min teve kväll haha ;)
/johanna lee

överaskning!

jag mötte upp stephanie i gullmars igår kväll och hon fortsatte med sitt lilla "spel" och tog med mig till bussarna och så åkte vi iväg hem till henne. När vi går ute på gårdsplanen fram tilll hennes hus hoppar två tjejer fram bakom bilen och dessa var linnéa och charlott!! Blev helt chockad men glad :) sen var vi hemma hos esset och lekte med hennes katt xina och umgicks. Vid elva tiden åkte vi in till stan och på vägen in mötte vi upp två till överaskningar haha, johanna g och Fredde! På tunnelbanan kom Jennica, en kompis till stephanie också! Sen drog vi till fridhemsplan och gick på ett ställe som hette johnnys, drack en massa öl, beställde in två kannor haha ;)
Där kände esset nårra så vi satt med alla dom.
Efteråt gick vissa hem medans vi andra fortsatte vidare till Dovas lite längre ner på gatan men strax efter att vi gått in gick vi för att vissa inte kom in, hemskt.
Ingen visste var vi skulle och eftersom klockan var så mycket så var det svårt att få komma in någonstans så det blev hemgång för min del.
Tog taxi och när jag kom hem satte jag mig framför tvn och åt en kvällsmacka haha!
Somnade vid halv 5!

tänk att jag har så fina vänner som hittar på sånt för en, då är man väl lyckligt lottad?!

Imorse gick jag upp vid 10 och kikade på tv, vid ett tiden mötte jag upp hanna, sanna och josse vid ica och gick för att köpa en typisk bakis lunch, PIZZA!
Vi köpte med oss hem och gick till hanna och åt och myste i soffan, och sötisen hunden Vilda var självklart med.
Tack tack tack för allt! Mysdag :)

Linnéa!



Stephanie och Xina



Linnéa och jag



Charlott!



Stephanie och Linnéa



Fredde och Johanna



Linnéa och charlott



Stephanie och Jennica



Johanna och jag



Jag och Linnéa





/johanna lee

konstig dag!

Idag vaknade jag med ont i magen av nervositet, sen vid 11 tiden åkte jag in till stan och åkte till trafikverket. Tog ett kort och skrev min namnteckning och fick sitta och vänta i 50 minuter tills det var dags för mitt teoriprov! Först visade man sitt leg sen fick man en plats vid en dator och skrev in sitt personnummer på den och började testet när man kände sig redo.
Under tiden kände det som att det gick ganska dåligt men när det bara var 1 minut kvar så bestämde jag mig för att avsluta testet och jag blev....godkänd! :D:D Fick 61 poäng av 65 så är jätteglad nu att jag klarade det!!
Nu är en del avklarad, iiih :D

Nu känns det som man får belöning för att ha läst den där boken typ 3 gånger och gjort alla frågor!

Igår kväll ringde stephanie mig och frågade vad jag skulle göra ikväll och när jag sa att jag var ledig så sa hon att jag skulle möta upp henne kl 7, så jag undrade varför jag skulle göra det men det ville hon inte göra, så hon snackade med min mamma som tydligen ska ge mig någon order eller nåt haha.
Verkade som jag skulle ha klackskor på mig men jag vet inte, sen skulle jag ha ätit innan jag kom dit, och jag fick INTE komma försent och INTE för tidigt, hahah vad har hon i kikaren?

vad tror ni? jag berättar självklart sen :D

/johanna lee

ni har gjort det igen!

måste bara lägga till att det har blivit nyss läsarrekord, det gillar vi skarpt! ;)


torsdag 16/9

igår åkte jag in till josses jobb och mötte upp henne, sen tog vi hennes bil och körde till  mc donalds och satte oss där och fikade/åt och snackade i typ 2 timmar. Det var jättemysigt :) sen fick jag skjuts hem och somnade ungefär på direkten.

idag har jag pluggat teori och sen har johanna vart här och färgat håret till brunett, det blir jättefint verkligen! Passade alldeles utmärkt :)

Idag är det en söt tjej som fyller år och jag pratar så klart om HANNA SOM FYLLER 19-ÅR IDAG, GRATTIS GRATTIS! :D<3


/johanna lee


onsdag.

HEJJ :D
idag vaknade jag av regnet klockan 7 och kunde inte annat än att gå upp, haha sjukt egentligen när man är ledig och gå upp sådär tidigt men det känns ändå bra, jag har liksom vart uppe i 4 timmar nu typ istället för en halvtimme ;)
Om ett tag ska jag övningsköra hos bilskolan och gå till posten. Senare ikväll blir det att åka in och träffa josse vid hennes jubb, skoj skoj :)

Tack och hej / johanna lee

jag som blond? skulle inte tro det.

hejj!
Träffade johanna inne i gamla stan sen åkte vi till mamis jobb och testade olika hårfärger, jag kan ju säga att jag INTE passar som blond haha. Johanna däremot passade i typ alla färger. Vi gick även runt lite i affärer sen åkte vi hem. Nu ska mamma hjälpa mig att plugga lite, visst blir det mycket roligare då? för då kan man liksom visa vad man kan och få förklara lite :)

Annars hände det en tråkig grej idag, blir så arg på att det finns sådana människor som gör sånt. men men finns inget att göra åt :(
/johanna lee

munda

heej!
Idag gick jag upp halv 9 och åt frukost och sen började direkt med att diska och plocka undan här hemma, och även fast jag gjort en massa nu så är klockan bara 12. Det är det bästa med att gå upp tidigt :)

Lite senare ska jag åka in till stan och möta upp johanna g för vi ska till mammas jobb och se vilka hårfärger vi passar i, ska bli skitkul. Kanske lägger upp nån bild sen om jag har tid!

/johanna lee

12/9

hejsan!
Hade visst feber igår så inte konstigt att jag inte mådde bra, idag mår jag något bättre så detkänns skönt!
idag har jag inte mycket planerat förutom att jag ska laga paj ikväll och kolla på ensam mamma söker haha myyyysigt :D får se vad dagen bär av.
/johanna lee

trist :(

Den här dagen blev inte alls som planerat, har typ bara kollat på tv och vart inne på datan för mår inge bra alls. Har kollat på one tree hill, gränsbevakarna, unga mödrar, idol ja ni hör en massa tid har spenderats framför tvn idag.. Ont i magen och är trött är inge roligt, men trots detta måste jag försöka plugga lite så ska se vad jag kan göra om jag kan.

hoppas ni har det bra! /johanna lee

Hoffe Hoffmaestro

Heej!
Mötte upp johanna g i stan vid 5 tiden, men vi hade ingen koll på att bussarna ut till grönan hade slutat gå nu när spårvagnen har kommit. Men det var många som var förvirrade och det var en tjej som frågade oss om vi visste var bussen gick ifrån när vi var vid centralstationen, sen när vi hade gått till åhléns typ så kom hon fram igen och frågade om vi visste hur man kom till grönan - hon kände inte igen oss HAHA snacka om att vi skrattade, eller ja vi försökte vara diskreta.. 
Så det tog ett tag att ta sig in till grönan och när vi väl var framme var det vääärldens kö. Men tur som man hade att johanna g var med som frågade en som jobbade, om två köer som såg halvtomma ut och hon sa att man fick stå där, så vi kom in efter max 5min :D

Eftersom våra magar kurrade så gick vi runt och letade matplats och bord men det var fullt överallt så det blev att äta fish and chips på en parkbänk, mmmums.
Sen träffade vi nåra kompisar till johanna och stod ute i det lätta regnet tills konserten med hoffmaestro började. Det var ett riktigt drag och man flög både hit och dit (lite jobbigt) på slutet skulle hela publiken springa åt ett visst håll och snacka om att man höll på att ramla HAHA!

Det var verkligen smockfullt och det hade tydligen inte vart så mycket folk på grönan på flera år så dom hade vart tvungna att stänga portarna!
Och hela spårvagnsresan till stan igen såg man fullt med gående männsikor längs med vägen, det tog aldrig slut haha, vad roligt det måste kännts för hoffmaestro ju?!

/johanna lee

varsågod

eftersom att jag tjatar om att jag pluggar en massa tänkte jag att nån av er som läser är i behov av lite körkortsfrågor, så här är en sida som jag var inne på förut och svarade på frågor: Körkort

medan ni gör dem så ska jag göra mig iordning för snart blir det HHOOFFMAESTRO :D
Have fun!

/johanna lee


g r ö n a n



ännu en dag och ännu mera plugg av teorin. Men det känns bra att ha tagit tag i det..
Jag tänkte väll fortsätta plugga ett tag till sen ska jag fixa iordning mig för att träffa johanna, sen draor vi till grööönan!

Ganska mulet väder här i stockholm idag så vet inte riktigt vad jag ska ta på mig, sen blir det ju kallare på kvällen och man vill ju inte frysa. jag får testa lite outfits (haha) sen :)
vad ska ni göra denna fredag??

/johanna lee

wiho

pluggilepluggat har jag gjort nu, men nu ska jag kika på Mcleods daughters. Typ mitt nya favoritprogram, men det är så himla mysigt tycker jaa :D

jaja nog om det för nu vill jag kolla på tv, vi hörs!
/johanna lee

9910


hej, hemma igen efter att vart och kört på bilskolan och efter att ha hämtat ut ett paket på posten, kläder! Tyvärr inte till mig, utan till mammi :)
Fick reda på en massa bra om datatesterna så har kört ett till nu och ska väl göra ett till snart tror jag, om jag inte tar och äter lite lax först och kikar på tvn (a)

Juste en jätteskön sak fick jag reda på idag :D mamma ringde till dem jag bokat min resa av, till australien och hörde sig för lite och jag fick reda på att jag inte kommer att behöva checka in väskorna på nytt på varje mellanlandning utan det sker av sig självt (puuuh.) Det var riktigt skönt att få veta plus att om det är förseningar som är flygbolagets fel så fixar dem en ny resa och grejjer. Så det kändes som en stor sten föll av mig som man brukar säga.
Australien here i come :D

/johanna lee

promenix

snabbt inlägg blir det här :)
Nyss var jag och mamma ute och gick i en timme i skogen och nu när vi kom hem gjorde jag ett teoritest på datan. Om en liten stund ska vi köra till bilskolan för ännu en lektion, sen blir det hem och slappa. Skönt när det är över (a)

Tjadå!
/johanna lee

tuuursdag

goddag :D
Igår fick jag en ny väska av mamma som jag ska ha med mig på min resa, en svart liten bag!
Sen handlade vi mat och så övninsgskörde jag en sväng. Väl hemma satte vi gång med att duka och fixa sallad m.m. för mamma hade tjejmiddag på kvällen. Så jag drog iväg till biblioteket och pluggade teori i två timmar. efteråt gick jag hem till hanna och satt där och kollade på idol och efterlyst! Roligt att träffas :)

Idag blire slapp fram till 15.40 för då ska jag till bilskolan och köööra!

/johanna lee

highwaaay

Hejdär!
Sitter och lyssnar på Hoffmaestro - Highwayman, sjukt bra låt och bra killar!
på fredag är det min tur att få se dom live, ska nämligen till grönan på deras konsert med johanna g ska blir najs!

Idag är det andra bullar som gäller, ska åka och handla mat med mamma nu sen hem och fixa här hemma och duka och sånt, för mamma ska ha tjejmiddag och sen ska jag åka till, lyssna på det här... biblioteket och plugga! haha vadå duktig? det stoda att dom hade öppet tilll 20.00 så hoppas på det.
sen får vi se vad som händer!
/johanna lee


hej john blund

gokväll :)
det blev en lyckad dag idag med trevligt folk och mycket skratt, tack!
Nu blir det att sova och vila upp sig för morgondagen, för då ska man baka och städa haha, huslig. Sedan ska jag in till stan och möta upp mamma efter hennes första skoldag och gå i affärer i stan!

GODNATT ! /johanna lee

i need you now





gooooday! det här är jag just nu i mitt rum :)
idag var snubben från företaget vi har anlitat för att renovera här och mätte och snart är det dags att övningsköra bort till kjelle för att låna en borr, mamma ska sätta upp en hylla i vardagsrummet! På vägen ska vi stanna och kolla/handla lite.
Sen blir det att åka hem och damsuga och baka för sen får vi gääster. Ofelia och hennes föräldrar kommer hit så det ska bli mysigt!
Hoppas alla ni får en skön måndag!
/johanna lee

22.18

nu blir det film sen sova, god natt! :)

/johanna lee


moi

fick för mig att jag skulle göra en såndär: Då och nu med bilder på mig så ja här kommer lite "fina bilder" :)


jag på landet 2007



Nyår 2007/2008


Sommaren 2008



Julen 2008



Sommaren 2009



Hösten 2009


Sommaren 2010

promenaddag

hallåå :D
blev lite frånvarande härifrån på 1 dag va? men ja ibland tar verkligheten över :P

Igår iaf började dagen med att jag och mamma gick ut och sprang/gick, sen bar det hemåt där vi fixade oss för vi tänkte gå på bio men otur som vi hade så gick inte filmen vi ville se någonstans på kvällen (SHREEEEEK) så vi började kolla på ställen utanför "storstockholm" och hittade en biosalong i sollentuna som visade shrek kl 5 så ja, vi åkte dit hahah. Vadå vilja se den filmen :)

Innan filmen kollade vi i affärer i ett köpcentrum som var där, det var skitfint faktiskt, så dit kanske man drar igen..
Sen gick vi till bion igen och köpte popcorn och godis och läsk och sen gick vi in i biosalongen, och man förstod ju att man var på en ganska liiiten biosalong när jag och mami var dem ända som satt inne och kollade på filmen, haha.
Filmen var jätterolig som alla shrekfilmerna och efteråt gick vi in och handlade mat på ica kvantum och sen övningskörde jag hela vägen hem!


Idag träffade jag josse som är ganska nyligen hemkommen från spanien, vi gick till ett café där jag tog en varm choklad med grädde och hon en chailatte och sen delade vi på en chokladboll.
satt och snackade en massa sen tog vi en promenad till en park i närheten där vi satte oss en stund och sen gick vi runt, runt, runt, runt i typ hela söder haha, undra varför? :)

Resultatet : Blåsor på fötterna men det var det värt.


(bild från två år sedan på mig & josse)
/johanna lee

filmkväll

har haft en myskväll själv och kollat på 2 filmer som jag fått av sanna,  Grease & P.S I love you!
Bra filmer det där!
  

Vad tycker ni om dessa filmer? /johanna lee

friday night

ikväll blir det en ensam hemma kväll och då ska jag svulla med pizza(ja igen haha!) och annat gott framför nån bra film på tvn, hör säkert av mig senare!
Raj raj fredag kväll! lyssnat för mycket på rix fm..

trevlig kväll önskar

/johanna lee

Mitt första val

Tycker ni det är viktigt med val?
Som ni kanske vet så är det val den 19 september och eftersom att jag är över 18 år så innebär det att jag har rösträtt och i år blir det mitt första val.
Just därför är jag väldigt intresserad av vad alla partier vill förbättra i vårt samhälle men samtidigt är det svårt att veta vad alla står för.. så jag har kikat lite på datorn och försökt att komma fram till ett vettigt beslut. Än så länge har jag inte bestämt mig helt.

                
    

vet inte om jag glömde nåt parti, bara hojta till i så fall. Men här är några partiers symboler!
Om man inte är riktigt säker på vad man ska rösta på kan man gå in på den här sidan: http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/Valkompassen/?gclid=CM_Bgc3A66MCFYssDgod3Cdt3w

/johanna lee



yesyes




höstväder

godmorgon i det blåsiga och kalla vädret!
På bara några dagar har sommarvärmen försvunnit och blivit till en kall höst.
Lite mysigt är det dock, när man får ta på sig lite mer kläder och mysa inomhus.. nä hösten är bra på sitt sätt det med! Eller håller ni med mig? :)



/johanna lee

jag säger



GOD NATT PASSAR JAG PÅ ATT SÄGA :D
/johanna lee

2 sept


god kväll.
Idag fick jag ett par nya shoes av mamma, tack :D efter stadsbesöket åkte vi och hämtade bilen och köpte med oss pizza hem, mums!
Sen åkte mamma in till stan igen för hon skulle på teater/musikal typ så jag kikade en massa på tvn. Alla har säkert vart med om att man blivit ledsen för det som hänt på själva tvn (Mcleods daughters), och så var det just nu. det var så himla sorligt så nu känns det som att man själv är ledsen fast att man inte har nåt att vara ledsen över.. sjukt :P



/johanna lee

haaaajj

hej b.
Igår var jag och mamma inne i stan en sväng sen åkte jag och övningskörde med bilskolan och väl hemma fixade mamma håret på mig :D så nu har jag lite slingor typ, så att utväxten itne ska synas så mycket, är riktigt nöjd!

Idag ska jag och mamma åka in och leta lite efter saker jag behöver, typ skor och en neccesär som passar till min resväska och grejjer! hoppas jag hittar nåt.

Vad ska ni göra idag?

p.s. 4 veckor kvar.
/johanna lee


RSS 2.0